İZMİR den selamlar

Herkese selamlar saygılar .adım Bayram öncelikle forumda acemiyim ilk kez böyle bir forum sayfasına üye oluyorum hatam olursa kurallar açısından mağdur görün :) . 2003 yılından itibaren aktif olarak motosiklet kullandım ilk kullandığım motor ise dede yadigarı jawa ceylan 250 idi taş gibiydi mübarek ne yüklersen çekerdi :D günümüze kadar birçok motorla haşırneşir oldum ama kendime ait motorlar cc olarak 250 yi geçmedi ve racing motorum olmadı (kullanmadım demiyorum ama 3-5 aylık tecrübe pek bişi sayılmaz diye bakıyorum ) on bir senelik tecrübeye dayanarak iyi kötü bu ccyi arttırma veya tarz değiştirme kararı aldım şuanda mct 250 var bide dede yadigarı :D maciti burakıcam artık eskidi malum gerçi 2010 çıkışlı daha yeni sayılır :D . ayrıca 500 sayfalık mct konusu sağolsun her sorunun bir çözümünü yazmışsınız :D bu siteyi çok beğendim gerçekten dolu dolu bilgiler paylaşılıyor ve sürekli aktif bir kullanıcı kitlesi var . kendimden bahsetmeyi unuttum şuan üniversite öğrencisi dershane öğretmeni ve alım satım işi ile uğraşan eskiden denizci astsubaylığın kapısına girip çıkmış ( atılmış :D ) izmirde ikamet eden motosiklet ve dövüş sanatları tutkusu olan Eskişehir Kafkaslarından bir kardeşinizim . umarım izmirdeki organizasyonlarınıza katılabilirim buradaki motosiklet tutkunları ile tanışabilirim . bu arada 250 cc lik rc motorlardan önerileriniz var mı ve 600 cc rc lere geçsem sıkıntı yaşarmıyım sizce ? .

herkese iyi günler :)

Hoşgeldiniz, İzmir mt konusunu takip ederseniz etkinliklerden haberdar olursunuz. 250 cc racing konusunda yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.

İzmir İl Temsilcisi
Mct topigi candir bende ekmek yedim oradan beycivan abi ve diger kahramanlari biliyosundur ozaman :)

Hocam derin mevzular bunlar her ilin topigi var orada geziler toplantilwr oluyor yukarida kemal arkadasmizin dedigi gibi birgun tanismaya gelirseniz uzun uzun konusuruz :)

Hosgeldiniz oncelikle. Etkinlikler de.tanisalim mutlaka hocam :) Ben de gecen sene Kara Ast. Sb. Okuluna giriyordum. Son basamakta direkten döndüm. İyiki de olmamış. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar