- Konu Yazar
İzmirde motor ehliyeti alabileceğim iyi ve ulaşımı kolay bir kurs önerir misiniz?
Motor vitese geçmediği için bekleyen, kontağı kapat aç yapan arkadaşlar vardı kaldılar. Benim başıma da geldi allahtan sınavda değil eğitimdeydik, vites 3 te kaldı düşmedi hiçbir şekilde. Motor kalitesine dikkat etmekte fayda var.
Benim başıma böyle birşey gelse eğitimde bile olsam yine de kesin etkilenirdim :farao: allahtan bizim hocalar bu konuda baya titizdi zaten kursun sahibi bizzat ilgileniyordu derslerle ben hatırlıyorum sınavdan sonra bir sıkıntı olmadığı halde motorların hepsini kontrole götürmüşlerdi şaşırmıştım o yüzden direk tavsye ettim zaten Hasekioglu diye
Hasekioğlundaki eğitmenlerden birisinin zaten Bornovada motosiklet bakım-onarım dükkanı var kendisini tanırım da, sonuç olarak hasekioğlu iyidir. A sınıfı alırken MT-07 kullanılıyor diye duymuştum.
Dün gittim sordum her şeyi oradaki çalışan ablaya motorları saydı yamaha MT-07, benelli tnt 600, honda ace 125cc, arrora 170 varmış bir de yakında a2 de abs li duke 200 alacaklarmış . Ama motorların hepsini gördüm orada tertemizdi içime çok sindi burası o yüzden direk yazıldım