İZMİR - DATÇA (700 KM MARMOK) bol resim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vASCOO BEN GELDIMMM AYAGINI DENK AL ANLADIN SEN ONU :d

Zuahua bu kadar kısa sürede üzerini çizdirebilen bi insan işte bu :p Öldüm gece gece gülmekten :p

Zuahua bu kadar kısa sürede üzerini çizdirebilen bi insan işte bu :p Öldüm gece gece gülmekten :p

:queen::queen: :queen::queen: ben gittikten sonra ne olmus buna =)) görmiim bidaha senİ buralarda musti :mrgreen:

neyse konumuz izmir datça dağıtmayın.

loftu alkışlıyoruz hepbirlikte hobaaaaaa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
la o resim nerden çıktı :) gerçi en masum resim o :p

resimlere iyi bakmıyon herhalde ben koymuştum ama bu daha bişi deil 10 mega piksel kalitesindeki resimleri gurkandan beklıyoruz :queen:

bu arada benımde rusları keserkene resimlerim vardı onlar yayınlanmasa bari :queen:

mes

Tamamen ticari kazanç üzerine kurulmuş çok kötü bir festival yaşadık.Allah bizi bundan sonra böyle rezilliklerden korusun arkadaşlar.Motorcuya yakışan ADAM GİBİ FESTİVALLER İSTİYORUZ. BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN. MOTORCU YOLUNACAK KAZ DEĞİLDİR.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılan gezip gelen tüm MT ailesine yürekten teşekkürler,ama kimi dinlediysem hep pişmanlık var,seneye ben yapıcam ulen hemde ÇUMOK, denizimiz yok ama koccaman gölümüz var,bicimiz var şalgam var türkiş bira and raki ve şiş kabap şok güzel olucek, bu konu üzerine çarşamba günü toplaşıp neler yapabiliriz bir ortak nokta bulacağız,bizler kimsenin rant kapısı değiliz kimse bizim sırtımızdan geçinemez.

abi şu bicibici olayını merak ettim ben sırf onun için katılabilirim :p

Vascom tekerine yüreğine sağlık. Ben cuma girdim marmoka keşke girmez olaydım. Ümmet abi ve istanbul Mt den buraklar kalmışlar. Adana kaçmış istanbul kaçmış yaptığınız şamataları anlattılar. Helal olsun. Bu sene Marmok diye yandık tutuştuk ama ben böyle rezil bir organisayon görmedim. Olayın tek cümle ile özeti şu olabilir belki. "2 YILDA OLUŞTURULAN MARMOK FESTİVALİNİN BU SENE KAYMAĞINI YEDİLER"

afiyet olsun abi onlara boşverdik biz baktık dalgamıza tusunami yarattık =) sende hoşgeldin. Allah içine sindirsin

Ben geçen seneden ağzımın payını almıştım zaten. Bungalow kiraladım, ama skul gibi deniz kenarında şezlong'ta yattım. Eh geçen yıldan bu güne daha da tırpancı olmuş Marmok anladığım kadarıyla. tek üzüldüğüm nokta arkadaşlarla birlikte olamamak , özledim sizleri.

Ben geçen seneden ağzımın payını almıştım zaten. Bungalow kiraladım, ama skul gibi deniz kenarında şezlong'ta yattım. Eh geçen yıldan bu güne daha da tırpancı olmuş Marmok anladığım kadarıyla. tek üzüldüğüm nokta arkadaşlarla birlikte olamamak , özledim sizleri.

evet dedecim, aynen dediğin gibi oldu.. tam tırpandı hemde, ama biz güzel eğlendik kendi adıma gittiğime hiç pişman değilim diyebilirim

Helal lem toparlagım yigidim :queen: Süper yapmışsın eee foto bu kadar mı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar