Şahane, süpper, on numara:cat::cat:
motoruna güvenebilmen ve o yolları gözünün kesmesi gerçekten çok güzel:cat: Sonuçta motorunu tanıyan bilen o na güvenebilir, yol planlamasını iyi yapar, sıkıştırmadan, güzel molalarla menzile varırKutlarım gerçekten.
Resimler şahane, oçok sevdiğim yolları mekanları panaromaları gösterdin, teşekkürler.
Kardeşlerimizi de gördük, cerrahi, erhan, komtan.....
Ammaaaaaa, Pandamın arkasından atıp tutmuşsun, efesle pilsenlerim:queen: Burada olsa ne güzel olurdu yaavale:
Seda bile ödül almış asıl bana ödül vermeleri lazımdı. Türkiye sayemde kuraklıktan kurtuldu. Yağmur adam ödülü verilmeliydi banada. Şaka tabi. Tebrikler Seda teşekkürler VaScO1925
Güzel fotolar erhan saol eline sağlık,kazasız belasız nice gezilere :rendeer:
hiç bir aktivite yok sitesine şimdi girdim gene baktım vaad edilen hiçbirşey yerine getirilmiyor, ne sahnede nede deniz kıyısında bi marmok'a ait deniz bisikleti bile yok, ücretsiz yat gezisi diyorlar ama ben yat göremedim ilk 1 2 gunu oldu sonra olmamıs nedense :silent: tuvaletler kötüydü... duş buz gibi su ile yapıldı.. bi çay 2,50 ytl :cyclopsan yarım ekmek doner kola 6 ytl :cyclopsan
anons yok, bilgilendirme yok, bu akşam ne var dıyorsunuz program ne dıyorsunuz cevap: süpriz.... ne süpriz? bilmiyorlar cunku kendılerıde ne yapacaklarını...
sonuç itibari ile sadece ticari çıkar için yapılmış bir organızasyon... 40 ytl verip sadece cadır kurdum. bilseydım datçada 20 ytl'ye sabah aksam yemeklı pansıyonlar vardı..
ama biz eğlendik kendı adıma konusayım.. festival harici konusuyorum yani sadece biz kendi içimizde marmaristen zevk aldık.
Sogol dostum
verdigin bilgiler bazı arkdasları aydınlatacaktır :cat:
Aferim Erhan. Ben san yapabilirsin demiştim. Gayet te konforlu ve zevkli bir yolculuk olduğuna eminim. Fotoğraflarda güzel olmuş, ben de gezmiş kadar oldum.
Not: Sigarayı azaltmalısın.
Not2: Bazı resimlerde Metehandros junior gibi bakmışsın..
anaaa :cyclopsan
ciddimisiiiiiinn :silent:
güvenlik falan yokmuydu nasıl bir olaydı ??
aferin vasco:wiinkk:
ilk once dükkanı bırakabildigine sevindim ikincisi motoruna guvenip yol yapabilmene...
sanal ortamdan tanıdıgın kankalarınla da yüz yüze tanısbilmis oldun, daha ne lazım ki sana:cat:
kanka bu kaskın ERKEK için olanı varmı ?????:queen::queen::queen::queen:
150 cc csoterla o yolları erittin .. İşte şimdi sende motorcusun ..:cat:
Festivale gidemedim ama ortak kanaat olumsuz.. oysa geçen sene çok iyiydi.. ama eğlenen yine eğlenmiş.
BBRR(Barış abi) ya nıckını yazarken bile zorlandım sen nasıl salladın elini böyle yazdın
Abi tanıştığıma çok memnun oldum, güzel ağırlaman için çok teşekkürler, maçı beraber izlemekte nasip oldu, ben izmire bugun döndüm sabah 7de çıktım yoksa sana uğrayacaktım, bidahaki sefere geldiğimde marmariste tek yanına uğrayacağım tanıdığım sensinsaygılar abi :rendeer:
bu motorla oraya gidilirmi delimisin sen arkadaşım ...
pert etmişindir motoru .. hemen conta yakar sonra egzost bilyesi bozulmuştur .. bide o kadar yol gittin motor bitmiştir yaptırmak istersen görüşelim 0536 123 66 89