izmir bulusalım

arkadaslar ben daha sitenizin yeni uyesıyım!!!
biz her pazar mavisehirde sahil yolunda toplanıp sohbet edıyoruz cok hos ve guzel oluyor arzu eden arkadasları bekler ve tanısmak ısterız yaklasık 15 20 motor oluyoruz saygılar gorusmek uzere!!!

kardeş bende yeni üyelerdenim size nasibze yazın takılırız ok?

skyrider' Alıntı:
arkadaslar ben daha sitenizin yeni uyesıyım!!!
biz her pazar mavisehirde sahil yolunda toplanıp sohbet edıyoruz cok hos ve guzel oluyor arzu eden arkadasları bekler ve tanısmak ısterız yaklasık 15 20 motor oluyoruz saygılar gorusmek uzere!!!

sky rider dostum. saat kaç gibi buluşuyorsunuz. gelip tanışmak isterim. muhabbet ederiz. ben Bostanlıdayım... :)

Walla ne güzel olur...

Dostum, selam...

Davetin icin cok tesekkurler....Ben de soracagim saat kaç gibi toplanıyorsunuz?

E davet var saat yok :queen: .. sonra gelelimde boş mu dönelim öle ..

arkadaslar cok ozur dılerım saat olayını atlamısım kusurabakmayın saat 13:00 14:00 engec oralarda olup aksam saat 18:00 19:00 a kadar takılıoruz bekleriz!!!

Görüşmek üzere o zaman...

İzmir in en güzel tarafı bu havaları...

Bir daha ki sefere...teşekkürler...
Keyifli ve güvenli sürüşler....

eyvallah abı sagol kusura bakmayın bugun bıraz gec oldu artık ama onumuzdekı haftalarda olur ınsallah

bu pazar olmazsa öbür pazar kesin gelirim. Baraka cafenin oralarda bulurum sizleri heralde. Zaten pazara kadar haberleşiriz yine dostum... Davetin için teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
skyrider dostum biz foça kamptan yeni geldik....

hemen bilgisayar açtım eve girer girmez senin mesajı okudum.. çok yorgunum.. vallah bu saat te daha takılıyonuz mu onuda bilemiyorum.. neyse artık...

daha sonra görüşmek üzr.. :cat:

arkadaslar herzaman beklerız ıstedıgınız zaman geleblırsınız bız dedıgım gıbı her pazar bı aksılık cıkmazsa oralarda oluyoruz barınagın hemen karsısında trafıge kapalı alanda teknelerın orda bulabılırsınız kendınze ıyı bakın mutlu aksamlar:)

skyrider aramıza hoş geldin, toplantılarımızada bekleriz,
sevgi ve saygıyla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar