zor işler 7.8 ay önce eve hırsız girdi televizyon v.s çaldılar, jandarma bölgesi jandarma gelip tutanak tuttu gitti, hala ses seda yok, bayram süresince 1 haftada 7 tane hırsızlık yapmışlar aynı bölgede, daha sonra cadde üstü akşam üstü hava aydınlık ve etraf hareketli olmasına rağmen arabadan koltuğun altından camı kırarak evrak çantasını çaldılar, ruhsatlar, kontak anahtarları ve birçok evrak v.s gitti ,155 arandı yarım saat beklendi sonra bölge karakolu biz gelemeyiz siz gelin dediler, tutanak tutulması olay yeri derken 3.4 saat karakolda geçti, bu bekleme zamanında tam 10 araç daha tutanak için geldi, artı dükkandan soğutucu da çalmışlar, sonuç gene ortada birşey yok, toplam zararım 4.5 bini buldu, bu durumda yapacak pek birşey yok, memurlar kendisi diyor yakalasakta salıveriliyorlar diye bunun çözümü önce ahlaklı eğitim ,sonra sosyal devlet gereği daha çok iş imkanı bulunması, çalışmayıp hırsızlık yapanında ciddi cezalandırılması ,hırsız iş bulamıyoruz hemde sabıkalıyız diyor sonuçta kapasitesini aşmış cezaevlerine girmekten kurtuluyorlar ,bu hırsızlık olayları malesef çok arttı, daha önce ufak tefek 1.2 olayla hırsızlık olayı yaşamıştım ama artık iyice azmış hırsız takımı ,ha dövmek zarar vermek yapabilen yapsın ama kanunen hırsızı suçluyu dövende mahkemelik oluyor, kısaca daha da dikkat edilmesi lazım , ben yakalasam komposto yapacaktım kamera v.s inceledim ama bulamadık