İzmir Bayraklı Kurye Kazası

Bu kaza biraz önce gerçekleşti. Kurye arkadaşın ciddi bir şeyi yok yaklaşık 5dk içinde ambulans geldi müdahale ediyor. Ağaçların arasında içeriye girmek için yol vardı araba oradan içeriye girdi. Motorda o yoldan düz geliyordu. Hem oruç, hem sıcak lütfen dikkat ediniz. Motorcu %100 kusurlu ya da araç %100 kusurlu olsa bile sonuç olarak o çocuk şu an ambulansta. Kendim motor kullanmıyorum araç kullanıyorum her ne kadar motorculara yol vermeye dikkat etsem de racing motorlar değil de küçük motorlar şehir içinde çok tehlikeli kullanıyor. Dikkatli olun lütfen

http://i.hizliresim.com/EY9gBg.jpg

Bornovada kaldim 3 sene cok iyi bilirim paketcileri, oldugundan hizli ve kivrak kullanirlar kask vb de takmazlar, Allah sifa versin diyecek bisey yok

Istanbulda trafikte 1 saat kaldim gordugum motor kullananlar arasinda yarisindan cogu kask takmiyordu

Ya benim arkadaslarim isten cikti yada zorunlu kildilar sevindim o zaman buna :D

Dikkatimi çeken genelde kurumsal firmaların kuryeleri kask takıyor. Daha küçük esnaf işletmesi tarzı yerler daha rahat bu konuda. Bugün ki kuryede kask olmasaydı o kafayı o şekilde asfalta vurduktan sonra ne olurdu düşünmesi bile kötü. Ben kuryelerden ziyade dikkat ettiğim ybr kullanan 20 insandan 15 tanesinde kask görmedim. İnsanlar başlangıç motoru vs diye önemsemediklerinden mi takmıyorlar acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar