Tekrardan merhabalar.
Bugün ankaraya olan gezim ve forumdan arkdaşlar ile görüşmem bitti.
Memlekette bilgisayar bulamayacağım için şimdi resimleri yüklemeye karar verdim.
Öncelikle izmirden sabah 6 da yolaçıkmak için motorumu hazırladığım anlar
Ardından yola çıkıyorum uzun süredir motor sürmeyisimden dolayı iştahla sürüyorum motoru
Yolda yaşanan bir Tır kazasını görünce fotograf alıyorum ...
İlk Mola yerim olan kulaya gelince bir kamyoncu lokantasında kahvaltı yapmak için duruyorum
Mt07 ile neredeyse 205 Km yol gittim hiç durmadan ama hiç bir yorgunlkuk belirtisi olmadı
Şeytan ayrıntıda gizli
Dumlu pınar mevkilerinde rüzgar güllerini gürunce bir kaç iyi kare yakalarım die duruyorum ama malesef sanırım yeteneğim bu kadar
Afyonda normalde durmam gerekiyor fakat afyonun insanını hiç anlamıyorum.Motoru park ettiğim gölge yere karışan güvenlikci mi dersin Para çekme ATM sini yanlış gösteren çaycı mı dersin.Çalışmayan vakıfbank Atm si mi dersin kızıp üstümü geri toplayıp yola geri düşüyorum
yani kuladan sonra Afyonda 15 dakka ayakta gezinmenin ardından direk yola çıkıyorum
Sonrası eziyet oldu diyebilirim Afyondan sonra hava sıcaklığı 37 dereceleri buldu
Dümdüz yollar çekilmez bir hal aldı.
Sonunda Ankaraya ulaşıyorum
abimin avindeyim 7. Cadde fıkır fıkır
Bir iki saat evde dinlenip arkadaşların yanına iniyoruz
Bir gsxr dan daha iyi bir şey varsa oda iki gsxr dır be dostum
Akşam Ankara manzarası eşliğinde çekirdek ve kola keyfi yapıyoruz gece 3 e kadar muhbbet sürüyor
Abimin okulunu gezmek için ODTÜ ye gidiyoruz sonraki gün
Pazar günü Forumdan daha önce numaralarını aldığım arkdaşlar ile buluyoruz Ankara Kentpark Çepada
saolsunlar hepsi 10 Numara insanlar İyi ki tanıştım onlarla
Bir kaç resim var ama saat şu an 02: 50 =)
geri dönüş yolunda güzergahımı farklı çizmek istiyorum.
bakalım onasıl olacak.Görüşmek üzere