İzmir 2010 Eğitim Gezimiz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu Cumartesi hadi pistte biraz viraj eğitimi yapalım dedik Vurduk motorları yola..........:cat::cat::cat::cat::cat:

Güzel bir gündü..... Katılan herkese teşekkürler.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Sepetli banditte nereden çıktı şimdi,varmı İzmirde böyle bir şey?

o kadar resim içinde göre göre neyi gördünüz arkadaş çalıştık didindik yol yaptık eğitim yaptık bir sepetli bandit olayı noktaladı ( şaka tabi ) banditin yeri ayrı burada olmasının sebebi acaba dikkat çekecekmi düşüncesiydi motor hastaları hemen yakaladı :p

İnşallah yarın hava acar da ben de gezerim :mrgreen:

Teşekkürler bu güzel Fotolar için :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

alper abi senin er 5 - ybr vardı onlara ne oldu...:silent:
bide kartal vardı :p

Çok güzel bir düşünce ve etkinlik olmuş..
YAz gelsin bizde buralarda yapalım viraj egzersizleri..

Yalnız benimde en çok baktığım resim bandit oldu :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

alper abi senin er 5 - ybr vardı onlara ne oldu...:silent:
bide kartal vardı :p

Er5 satıldı... Kartal hala var....
Başka soru varsa alalım..... :bounce::bounce::bounce::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ben bile hala bakmaya doyamıyorum bandit e..... :cat::cat::cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Er5 satıldı... Kartal hala var....
Başka soru varsa alalım..... :bounce::bounce::bounce::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ben bile hala bakmaya doyamıyorum bandit e..... :cat::cat::cat::cat::cat:

msj alınmıstır efenim...
bide bandite taksitle 1 numaralı müsteriyim...yandaki kasa(sepet) sizin
olabilir...:p:p

Evet çin sonra özbekistan,hindistan ve bayramın 2. günü pakistandan döndüm de o sukutur da neyin nesi?İzmire taşındım internet yeni bağlandı olan bitenden haberim pek yok...............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

Neyi eğitiyorsunuz,öğretiyorsunuz:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet çin sonra özbekistan,hindistan ve bayramın 2. günü pakistandan döndüm de o sukutur da neyin nesi?İzmire taşındım internet yeni bağlandı olan bitenden haberim pek yok...............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

Neyi eğitiyorsunuz,öğretiyorsunuz:p
Genç arkadaşları yola hazırlama dersleri.... Viraz ve ani fren egzersizleri.... O An hanımın.... Er5 i satınca buna kaldık...Sağolsun o da artmıyor abisini.... :cat::cat::cat:
İzmire taşınmışsın... Hayırlı olsun yeni memleketin..Görüşelim :cat::cat::cat::cat:

bizim eğitilme yaşımız geçti el becerisini kaybetmeyelim diye çabalıyoruz ve motorları ehlileştiriyoruz :queen:

Benim An hala sakinleşmedi... Yatıp kalkıyor... :queen::queen::queen:

offf akçayda bende gsr600 kullandım :p gitmeyip izmirde olsaydım haberim olsaydı gelirdim peh

bartu üzülme eğitimler devam edecek havalar izin verdiği sürece yollardayız :cat:

Sepetli banditte nereden çıktı şimdi,varmı İzmirde böyle bir şey?

onun bandit olduğuna eminmisiniz ? yanda bandit yazıyor ama gsx 1400 olmasın ???

yanlışım varsa düzeltin :)

suzuki-gsx1400z.jpg

Güzel bir gündü benzinlik dışında fotom yok kim çekti bu fotoları bi söylesin bakim :p :p:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------

Herkes takmış şu bandit e yada her neyse alper abi okadar söyledim sana çekme motorumun resmini ortalık karışıcak diye:p:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bandit veya değil.... Sonuçta motor suzuki.... :cherry::cherry::cherry:
Evet...gsx1400... Ama bandit olmasa da olur benim için.... :p:p:p

Açıkçası hayallerimin motoru... Ama günümüz şartlarında biraz kalın gelir.... :cat::cat::cat::cat:

Biz gene cebimize göre bakalım... :cat::cat:

Vayy be ..Ne suzukiymiş.... Başlıktan çok ilgi çekti... :queen::queen::queen:

Sen biraz daha yat görücen suzukiyi koruma demirlerinden kıvılcım çıakrken :queen::queen:

bu eğitim resimlerine şiddetle ı KINIYORUM korumasız tulumsuz kasksız dizliksiz eldivensiz sargı bezsiz otsuz botsuz aç karnına yapılan eğitim, eğitim değil eziyettir :p aylardan şubat ve kimse burnunu sokağa çıkaramazken siz geziler yapıyorsunuz eğitim yapıyorsunuz OLAN VAR OLMAYAN VAR ayıptır ( kedi ulaşamadığı çiğere MUNDARR dermiş ):queen:

bu eğitim resimlerine şiddetle ı KINIYORUM korumasız tulumsuz kasksız dizliksiz eldivensiz sargı bezsiz otsuz botsuz aç karnına yapılan eğitim, eğitim değil eziyettir :p aylardan şubat ve kimse burnunu sokağa çıkaramazken siz geziler yapıyorsunuz eğitim yapıyorsunuz OLAN VAR OLMAYAN VAR ayıptır ( kedi ulaşamadığı çiğere MUNDARR dermiş ):queen:

:queen::queen::queen::queen::queen: abi utanma arlanma nedir bilmiyo bunlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar