İzleyin...Polis nasıl oynatılır...

Vallaha hoşuma gitmedi desem yalan olur, ama yasalara her zaman uymalıyız diye düşünüyorum.

offf izlememiştim gerçekten iyi dalga geçmiş..herhalde polis amcalar station wagon bir arabayla ss kovalanmayacağını öğrenmişlerdir ve umarım u bilgilerini diğer arkadaşlarıylada paylaşırlar:queen:

süper miş yauv.polis giriyoduya siyah arabaya ,orada koptum işte:) insaının canı çekiyo be

wuw felaket gidio motor be polis yırtsada biyerlerini hayatta yakalayamaz wala normalde

Sağa yanaşıp polis yaklaşınca basıyo ya orası süper ya :mrgreen:

babacanlar harbiden çok hoş saolsun ben yapmış kadar oldum . ama eminim o polisler yakasalardı çekeceğini bi allah biliyordu. ama harbiden oynamış adamlarla way be

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim anlamadığım motorun yolunu niye kesmemişler hiç haber etmemişermi ekiplere??

beyler çok güzel oynamış valla. adam motorun da polis amcalarında hakkından gelmiş. ne diyeyim izlerken koptum. ancak kurallara her zaman uyalım beyler.

Auhuha polisde de hiç akıl yok motorize yada helikopter destegi niye istemedide hala araba ile yakalamaya çalışıyor annamadım yannız polis arabasıda az deilmiş 200 küsür bastı bir ara.

abi suç poliste...

dahası da yok yani.!!!polislerin altında volvo..güçle hızla alakası olmayan bir alet.(porshe olsaydı da çok az bir fark olurdu...tabii moto 5 vitesten sonra porshe da biterdi ya neyse.).ama iyi olmuş..izlenmesi keyifliydi açıkçası.:mrgreen:

harıkaydı hanı bende yapmak ısterdım ama polıslerı anlayamadım yakalayamıyacagın seyın pesınden bukadarda gıdılmez

valla ben diye söylemiyom bende oynattımda okadar deyil yaw ben kovalattım ama 10 tk felan ondan sonra vınnnn bu şahısla tanışmak isterdim izlemeye devam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar