izleyin ama yapmaya kalkışmayın:)

İnsanı şeytan dürtüyor bi denesen acaba bişi olmaz yaparsın koçum, şeklinde ama uyulmazki onada.. :p Ama ileri sürüş teknikleri araçlarındaki gibi sağdan soldan dengeleyen aparatlar takılıp tamamen güvenli şekilde denemeler yaptıktan sonra alıştırma yapılabilir diyorum. Ama gözden çıkmak lazım motoru ilk makineme kıyamam öle bişi için..

gercekten cok ii boylesını ılk defa gordum adamlar havuzdakı yunuslar gıbı
senkronıze pes dogrusu

TNT

Helal olsu be :cyclopsan adam yapmış kardeşim işte biz yinede yapmayalım! Genç yaşta yazık bi sakatlık çıkmasın

Adamin altindaki sanki bisiklet super bir rahatlik tebrik ediyorum adam gercek bir yetenek ve super bir video

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek kelimeyle müthiş bişey...Bi kutu çikolata götürelim adama tebrik maksadıyla:p

evet gerçekten harika bunları şaşırtıcı bulduysanız benim elimdeki cd yi size izletmek isterim adam ın biri kar motorunun önüne küçük tekerlekten asfalta ring atıyo hele 1000 lik hayabusa showunu görmeniz lazım en kısa zaman da site de yayınlarım:mrgreen:

merak edıyorum bu adamda kac tane kemık vardır??? ben kucukken bısıkletın onunu zor kaldırırdım adamın yaptıklarına bak...bır zamanlar arkadan iter bir arabam vardı onu etrafında döndürdüm ama bu aşmış işi adam motorla yapıyo...bu kadar gösterşye ne denirki

profesyonellik desem az,dedlilik desem az

buna
'helal olsun' denir...

kazasız günler herkese...

Yaw düşünsenize ayaklığı açtığı bi haraketi bi cafenin önünde yaptığınızı amma havalı olur bea

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar