İzlenmeye Layık Videolar...

videolar açılmıyor

sevgili arkadaşım bu videoları izleyemedim acaba benim bilgisayarımdamı bir sorun var açılmıyor:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son videoda ki kaza nasıl oluyor? ben anlayamadım :silent:

Guselmis walla , crossucuyu anlyamadim madem motora o kadar ihitiyaci vardi inmek icin ee o zaman niye atti onu:mrgreen:

Paylaşım için teşekkürler Volkan.Adam birde motoru yakalamaya çalışıyor.:queen: Kanat lazım kanattttt:mrgreen:

Arkadaşlar son videodaki kazanın oluşunu anlayan varsa paylaşabilir mi. Bunu daha öncede izledim fakat anlam veremedim....

Öndeki lastik yakarken , arkadaki de hareket yapmaya çalışıyordu!

Motorun kafa bölümüne oturup , ilerlerken ; aynı anda motorun da önünü kaldıracaktı. Gazı tam ayarlayamayınca. Motor hızlandı , önü kalktı.Sonra takla attı. Takla atarken ; elemanı fırlattı.Sonra da sıra lastik yakan elemana geldi....:)

arkadan tek teker yapmaya çalışan birini motor atıyor yere,boş motor da gelip lastik yakana çarpıyor.Kawasaki nin sonuysa çok romantik bi son.Depodan saçılan benzinin görüntüleri harika,müzik eşliğinde dans gibi.Bir veda dansı...

arkadaşları aynı anda aydınlatmışız be yaw volkan.Videolar için tşkler...:cat:

Son düzenleme:
Çok güzeldi videolar.Ellerine sağlık arkadaşım.Kawa nın sonuna bayıldım çok romantikti.Teşekkürler.Saygılar...

izlesen .com `dan daha birçok video bulabilirsiniz kazalar ve muhteşem şovlar var. Ben bunların hepsini izlemiştim yinee emeğine sağlık :bounce:

OKD

Arkadaşlar son videodaki kazanın oluşunu anlayan varsa paylaşabilir mi. Bunu daha öncede izledim fakat anlam veremedim....

Geri plandaki motorcu lastik yakmak için gaza yüklenirken muhtamelen ön freni birden bırakıyor ve motor sürücüsüz olarak diğer motora çarpıyor.

çözdüm

son link deki kaza olayı şu

adam motora ön tarafdan ters biniyor tabii aynı zamanda da teker yakmaya çalışıyor ama adam motorun önünde olduğu için frende boşalınca fırlıyor dikkatli bakarsnız göreceksiniz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar