İzlediğimiz en güzel klibi anlatalım

Klibin adını daha da kötüsü kimin klibi olduğunu unuttum aramama rağmen bulamadım da ama büyük ihtimalle zardanadam veya 110 un klibiydi..

Hikaye şöle;

Çocuk kıza aşık olur ve bigün okul kütüphanesinde kızı görür yan masasına oturur, kız bi kitap almak için ayağa kalktığında ufak bi kağıda çiçek resmi çizer ve çiçeklerden daha güzelsin yazıp kızın masasına koyar ..kız masasına gelir kağıdı görür ve ufak bi gülümseme belirir yüzünde etrafına bakar ama kimseyi göremez.. çocuk eve gittiğinde bi tşörte aynı resmi çizer ve altına çiçeklerden daha güzelsin yazar kuruması için sandalyenin üstüne koyar ve uyur.. sabah ev arkadaşı giycek bişe bulamaz ve çocuğun odasına girip bu tşörtü giyer ve yola çıkar durakta kız bunu görür ve acaip mutlu olur yanına gider bakar , gülümser sora beraber yürümeye başlarlar.. asıl çocuk ise kalktığında deliye döner sokağa fırlar koşar sevdiği kızı ve arkadaşını görür çocuk kızın elini tutuyodur ve arkadaşı malum tşörtü giymiştir.... :salut:

klip değil lem o :) Bizim Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki arkadaşların çektikleri kısa film o. Kısa film festivalinde ödül falan aldı hatta :cherry: Yemişler seni :p :mrgreen:

Ayrıca klipleri anlatmak yerine Youtube'da bulup; Konu DIşı Videolar başlığına eklemek daha bi güzel olur sanki :cherry:

Bi bulabilsem önce ben izleyip hasret gidercem zaten :bounce:
Kimindi sölesene :D Hem belki İnsanlar izlemek yerine dinlemek istiyolar allahalla hem ben en güzellerinden bahsediyorum orda bin tane var hem klip için deil şarkı içinde koyuyolar oraya::evil::

Youtube'da arat "çiçeklerden daha güzelsin" diye. Orda bulamazsan GEVENDE diye arat. Elemanların teki Gevende grubunun gitaristi.

:mrgreen: Lem burası bizim Kütüphane değil mi... Orası meşhurdur , oradan iyi ekmek çıkar... :queen::queen:

---

Hobaaa :farao: olmadı şimdi. İşte bu yüzden başkasının ; eşyalarımı kullanmamasını isterim...:pr::pr:

:) bizim burda oldu benzeri bi olay fırında çalışan bi genç vardı. bitanede sevdiği sevdiği kız. kıza ev arkadaşı sarkınca arkadaşının kafasını kesti şimdi içerde kız kendine başka birini buldu... güleyim mi ağlayım mı:silent::silent:

Evet gerçekten çok güsel bi klipmiş :mrgreen: tabi ben klip diye konuyu başlatır başlatmaz kısa filmi yayınlarsam sizdende bunların gelmesi normal :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nickelback i pek sevmem ama bu şarkısını ve klibini çok seviyorum :):cat:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=3c9RmtC-8mI[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=3c9RmtC-8mI

süt yüzünden çıkan ayak izlerine ve gazetedeki "bridge" yazısına dikkat edin anlicaksınız :)

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akşam akşam nerden bulursunuz sevicek birilerini anlamıyorum ki, hayranım size.:queen:

şeytan diyo koyburaya acıklı türk filmi görsün millet gününü:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar