İyiki varsınız arkadaşlar... İyiki(!)

sağ şeritte bana selektör yapan bayan arkadaşa ayrıca devamında baktım olmuyor sol şeritte geçtim sağ şeritte beni geçerken el hareketi yapan bayan arkadaşa saygılarımı sunuyorum.

önümdeki fren mesafesini çok görüm aynamda sadece farları görünecek kadar dibime girip, bir temiz nüfusa geçirdiğim arkadaşlara,
ayrıyetten de kırmızının yeşile dönmesine 2 saniye kala (tepede saniye yazıyor ya ordan takip etmeye basıyor kafası ama benim basımıyor sanırım) korna-selektör yapan muhteremlere de ben TEŞEKKÜR EDİYORUM!!! :pr: kaç aylık doğdunuz??

tam otoyola girişte üzerime kırıp beni su kanalına atan hem salak hemde tırsak (ben böğürünce haliyle) amcaya teşekkür ediyorum.

İyiki varsınız arkadaşlar... İyiki(!) derken hep dışarı değil de birazda içimizdeki arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim.neden mi??
manevi duyguların yükseldiği şu ramazan ayında bile aşağıda açtığım başlığa ilgi göstermeyen,gelmek zorunlu değil ya kardeşim bunu biliyoruzda en azından selam ve geçmiş olsun dileklerini bile esirgeyip göndermeyen,1291 kere okunupta aşağı yukarı 40 arkadaştan başka en azından yazmayan diğer arkadaşlara,yaralı parmağa bile yazmayan!!! arkadaşlara,cidddiye bile almayanlara,bu ziyarete beni 3 kişiyle gitmeye mecbur kılan,partilere,pikniklere beleşe rekor katılım sağlayan mt ailesindeki arkadaşlarıma da nacizane ben teşekkürlerimi bir borç bilirim..
herkes kendisine yapılanlara tepki göstermiş..ama ben bana değil morale,manevi desteğe ihtiyacı olan bir babaya bunu bile çok görenlere teşekkür ediyorum.iğneyi kendime çuvaldızı başkasına batırmayı iyi biliyor katlanamayacağım bir şeyi başkasına yapmıyorum.........
bu arada elinden gelen gayreti gösteren arkadaşlarımızı da ayırdığımı söylemek isterim tabiki...

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/79749-moral-ziyaretine-varmisiniz.html

İyiki varsınız arkadaşlar... İyiki(!) derken hep dışarı değil de birazda içimizdeki arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim.neden mi??
manevi duyguların yükseldiği şu ramazan ayında bile aşağıda açtığım başlığa ilgi göstermeyen,gelmek zorunlu değil ya kardeşim bunu biliyoruzda en azından selam ve geçmiş olsun dileklerini bile esirgeyip göndermeyen,1291 kere okunupta aşağı yukarı 40 arkadaştan başka en azından yazmayan diğer arkadaşlara,yaralı parmağa bile yazmayan!!! arkadaşlara,cidddiye bile almayanlara,bu ziyarete beni 3 kişiyle gitmeye mecbur kılan,partilere,pikniklere beleşe rekor katılım sağlayan mt ailesindeki arkadaşlarıma da nacizane ben teşekkürlerimi bir borç bilirim..
herkes kendisine yapılanlara tepki göstermiş..ama ben bana değil morale,manevi desteğe ihtiyacı olan bir babaya bunu bile çok görenlere teşekkür ediyorum.iğneyi kendime çuvaldızı başkasına batırmayı iyi biliyor katlanamayacağım bir şeyi başkasına yapmıyorum.........
bu arada elinden gelen gayreti gösteren arkadaşlarımızı da ayırdığımı söylemek isterim tabiki...

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/79749-moral-ziyaretine-varmisiniz.html

Sametin bu laflarının üstüne başkasını kınayacak arkadaşlar var mı bilmiyorum.
Aynaya bakmadan insanlara ayna oluyoruz.

Mecburiyetten gidemeyenler, özel sebepleri olanlar haklılar.

İstanbulda kaç tane MT üyesi var çok merak ettim....

Benim Şeridime Geçip Üstüme Kia Sorento-Soreto Jeep işte. Süren Bayan Şöföre,

4 Yolda. Hemde Göbekli. Bize Yeşil yanarken Önümüze Geçip Yolcu alan,Sopa Çıkararak Daha konuşursan Yersin Diyen. Ve Benim de Kaskımı Çıkarıp Kim Kimi Yerse Dedigim Otobüs şöförüne,O otobüsün Hindistanlı Bana kafa Tutan Yolcusuna,Anneme Küfür Eden Rehberine,
Her Daim Sıkıştıran Ve Şerit ihlali Yapan Taksicilere,
Adımızı Serseriye Çıkaran Apaçi'Motor sürücülerine.
Senin Motorun Çok ses Çıkarıyor diyen Mahalleliye.
Yolları Düzeltmeyen,Olur olmadık yerde Sulama Yapan Belediyeye... V.s Çok teşekkürler. İyi ki varlar. Yoksa Stresten Nasıl kanser Olurduk,Saçlarımız nasıl dökülürdü...

rif

Şuan şoktayım abi.Herkes içini dökmüş bende de var biraz bişeyler :)

Tek gidiş tek dönüşlü bir yolda sollamanın yasak olmasına rağmen.Önündeki dolmuşu dalga geçe geçe, benim karşıdan geldiğimi gördüğü halde sollayan bir başka dolmuşçuya burdan sevgilerimi yolluyorum.

İzmir Karşıyaka Girne Lunapark yolunda sol şeritte ilerlerken arkamdan bi hışımla gelip sellektör yapıp.Yol vermeyince sağ şeride geçip beni sağlama ya çalışıp beceremeyip önüme kıran dolmuş şöförüne sevgiler...

Girne yolunda kırmızı ışıkta beklerken karşı şeritten gelen ve ışıkların orda yolun benim bulunduğum şeridine kaldırım taşının üzerinden geçen jip e çok teşekkürler.Böylesini görmedim çünkü.

oruça sıgınıp etrafa saldıran gereksiz insanlara teşekkürler, orucun anlamını bilip keşke o şekilde ibadet etseler biraz sabretselerde sadece aç kalmasalar ...

Sametin bu laflarının üstüne başkasını kınayacak arkadaşlar var mı bilmiyorum.
Aynaya bakmadan insanlara ayna oluyoruz.

Mecburiyetten gidemeyenler, özel sebepleri olanlar haklılar.

İstanbulda kaç tane MT üyesi var çok merak ettim....

seninde ayırdığım kişilerden olduğunu belirtmeme gerek varsa belirteyim:rendeer:
başkasını kınayacak varmı diyorsun ama boşuna diyorsun kardeşim.var tabiki hemde o kadar çokki.....:pale:

Motosikletlerimizi park ettiğimiz yerlerden kaldırıp başka yerlere bırakan tüm öküzlere teşekkürler.:farao:

Serviste kendi motorumla uğraşırken gelip , motoruma bakarak ;

Ahahaha heriflere bak motora pervane koymuşlar diyen , biraz daha yaklaşınca ohaa lan olm baksana araba radyatörüde koymuşlar diye Pegasoma şaşıran ve motosikletim su soğutmalı olduğu için nerdeyse utanmama sebeb olacak , hayatında hiç su soğutmalı motosiklet görmemiş , acı yanı hiç de duymamış olan motorcu arkadaşa , beni bir yaşıma daha soktuğu için teşekkür ederim.

sahil yolunda sıkışık trafikte aynadan görüp yol vermeyen .. korna çaldıgımda nevar gibisinden el haerketi yapan range rover marka jeep sürücüsü ayıya .. trafigin açılmasını bekleyip araba almışsın ama adam olamamışsın deyince sinirlenen ve direksiyonu üzerime kırıp beni korkutmak isteyen ayıya.... aynan sahil yolunda ışıkları geçince solda muhtemelen bikaç araba ustunden geçmiştir... sevgiler

range rover 70.000 eur
zx-12r 14000 tl
ayna 500 eur

fakat ayının suratındaki o amansız malak gibi kaldım duruşu .. paha biçilemez...

ayılıgın satın alamayacagı şeyler vardır gerikalan herşey için kafası kart ....:D

Ana Caddelerde ve çevre yollarında aramızda çok az mesafe olmasına rağmen ben büyük aracım. Motorbisiklet küçük araç seve seve duracak diyip yolumu kesen ayı yavrularına, Sağ şeritten yolcu alan ve tekrardan sol şerite beni umursamadan geçen taksici, minibüscü ve servisci büyükbaş arkadaşlara sesleniyorum. Bilginiz olsun bir gün duramayabilirim. Kaza yaparda, yara almadan seni yakalarsam. İnanki karşı cinsimden daha farklı ve renkli bir hayatın olur.

** Mecidiyeköy aslı böreğin önündeki ışıklarda yolu 2 şeride düşürecek kadar yolun ortasında ışık yansın diye bekleyen yayalar... (Üstelik her zaman trafik polisi olur daha bir defa ne yapıyorsunuz kardeşim dediklerini görmedim),

** Honda titan, ve muadili motorların egsoz larını matkapla delip kulak zarıma tecavüz eden o sesle bir aşağı bir yukarı Moto GP şampiyonu edasıyla sağa sola yatarak gezen yeni isimleriyle apaçiler (kasklarıda yoktabiki),

** Su taşıyan 13-14 yaşlarındaki çocuklara motor teslim eden esnaflar,

** Motorlarına ailecek 5-6 kişi binmeye çalışıp bunu başardıklarında gurur duyanlar,

** Önümden giden araba ile mesafemi hiçe sayıp dibime kadar giren ve sellektör yapıp korna çalanlar,

** Olması gerekn sağ yada sol çizgiye yakın giderken beni sağım solumdan geçmeye çalışan gerizekalılar,

** Fiat palio, albea, ducato, doblo, Renault, clio, megan, flash, kangoo, peugeot' un spor tüm modelleri, ford fiesta ve mümessil aracı focuslar, magirus minibüsler, servisle, halk otobüsleri, taksiciler, pizzacılar, bazı kuryeler, bizim mahallenin çocukları,

** Mediyeköy stada giriş yapılan ışıkların opradaki yolun her sabah istisnasız ıslanmasını sağlayan, dükkanın kapısını silmek yerine ısrarla her sabah yıkayan esnaf,

** Cevahirin sağ tarafındaki ışıklardan karşıya geçerken ışığın rengine bakmaksızın, karşıya geçmeye çalışan ve ilerleyen trafikteki raçalar ters ters bakan yayalar.

Anlaşılan herkes baya bir Dolmuş. Keşke Böyle olmasak ama işte... Yurdumda İnsan Görmeye Hasret Kalmışız.

Sağ şeritten yolcu alan ve tekrardan sol şerite beni umursamadan geçen taksici, minibüscü ve servisci büyükbaş arkadaşlara sesleniyorum. Bilginiz olsun bir gün duramayabilirim. Kaza yaparda, yara almadan seni yakalarsam. İnanki karşı cinsimden daha farklı ve renkli bir hayatın olur.

::koop::::biggrinn çok iyi ya!! ::biggrinn

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir de bana, banaaa: ''ne var lannn'' dedi:mrgreen:

Yine kırmızı ışıkta Moda' da yolumu kesen, beyaz şahin süren 60' larında yüzünde bir kilo makyajla görüntüsüyle ödümü koparan hanımefendi, "teyze niye yola giriyosun" dediğimde "sus lan" diyen, karşılığında "terbiyeli ol" dediğimde "ben senin anan mıyım terbiyeli olayım" cevabını yapıştırıp camımı kapayıp yoluma devam etmeme sebep olman dolayısıyla teşekkür ederim.

kadın pervasızca beni süzdü ve "s...tir git" dedi.

taksi şöförüne ana avrat söven bayan şöförün yanında gıkı çıkmadan oturan erkek arkadaşına teşekkürler :)

sağ şeritte beni geçerken el hareketi yapan bayan arkadaşa saygılarımı sunuyorum.

şimdi bu muhterem, nadide, birer çiçek olan bayanlara, inip kaskınızla bir kafa atacak olsanız hak mıdır, değil midir? kadın dövdünüz diye kınanır mısınız acep?

tabii, bu kadar kibar olduklarına göre bir bildikleri de vardır belki de, sonra dayak yemeyin de? :mrgreen:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

beni gördüğü halde yoldan geçmeye devam eden 40 45 yaş arasındaki toslamaktan son anda kurtulan abiye tesekkürlerimi iletirim. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar