İyiki varsınız arkadaşlar... İyiki(!) derken hep dışarı değil de birazda içimizdeki arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim.neden mi??
manevi duyguların yükseldiği şu ramazan ayında bile aşağıda açtığım başlığa ilgi göstermeyen,gelmek zorunlu değil ya kardeşim bunu biliyoruzda en azından selam ve geçmiş olsun dileklerini bile esirgeyip göndermeyen,1291 kere okunupta aşağı yukarı 40 arkadaştan başka en azından yazmayan diğer arkadaşlara,yaralı parmağa bile yazmayan!!! arkadaşlara,cidddiye bile almayanlara,bu ziyarete beni 3 kişiyle gitmeye mecbur kılan,partilere,pikniklere beleşe rekor katılım sağlayan mt ailesindeki arkadaşlarıma da nacizane ben teşekkürlerimi bir borç bilirim..
herkes kendisine yapılanlara tepki göstermiş..ama ben bana değil morale,manevi desteğe ihtiyacı olan bir babaya bunu bile çok görenlere teşekkür ediyorum.iğneyi kendime çuvaldızı başkasına batırmayı iyi biliyor katlanamayacağım bir şeyi başkasına yapmıyorum.........
bu arada elinden gelen gayreti gösteren arkadaşlarımızı da ayırdığımı söylemek isterim tabiki...
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/79749-moral-ziyaretine-varmisiniz.html
Sametin bu laflarının üstüne başkasını kınayacak arkadaşlar var mı bilmiyorum.
Aynaya bakmadan insanlara ayna oluyoruz.
Mecburiyetten gidemeyenler, özel sebepleri olanlar haklılar.
İstanbulda kaç tane MT üyesi var çok merak ettim....
Sağ şeritten yolcu alan ve tekrardan sol şerite beni umursamadan geçen taksici, minibüscü ve servisci büyükbaş arkadaşlara sesleniyorum. Bilginiz olsun bir gün duramayabilirim. Kaza yaparda, yara almadan seni yakalarsam. İnanki karşı cinsimden daha farklı ve renkli bir hayatın olur.
Bir de bana, banaaa: ''ne var lannn'' dedi:mrgreen:
Yine kırmızı ışıkta Moda' da yolumu kesen, beyaz şahin süren 60' larında yüzünde bir kilo makyajla görüntüsüyle ödümü koparan hanımefendi, "teyze niye yola giriyosun" dediğimde "sus lan" diyen, karşılığında "terbiyeli ol" dediğimde "ben senin anan mıyım terbiyeli olayım" cevabını yapıştırıp camımı kapayıp yoluma devam etmeme sebep olman dolayısıyla teşekkür ederim.
kadın pervasızca beni süzdü ve "s...tir git" dedi.
taksi şöförüne ana avrat söven bayan şöförün yanında gıkı çıkmadan oturan erkek arkadaşına teşekkürler![]()
sağ şeritte beni geçerken el hareketi yapan bayan arkadaşa saygılarımı sunuyorum.
:cat::cat::cat::cat::cat::cat:İyiki varsınız arkadaşlar... İyiki(!) derken hep dışarı değil de birazda içimizdeki arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim.neden mi??
manevi duyguların yükseldiği şu ramazan ayında bile aşağıda açtığım başlığa ilgi göstermeyen,gelmek zorunlu değil ya kardeşim bunu biliyoruzda en azından selam ve geçmiş olsun dileklerini bile esirgeyip göndermeyen,1291 kere okunupta aşağı yukarı 40 arkadaştan başka en azından yazmayan diğer arkadaşlara,yaralı parmağa bile yazmayan!!! arkadaşlara,cidddiye bile almayanlara,bu ziyarete beni 3 kişiyle gitmeye mecbur kılan,partilere,pikniklere beleşe rekor katılım sağlayan mt ailesindeki arkadaşlarıma da nacizane ben teşekkürlerimi bir borç bilirim..
herkes kendisine yapılanlara tepki göstermiş..ama ben bana değil morale,manevi desteğe ihtiyacı olan bir babaya bunu bile çok görenlere teşekkür ediyorum.iğneyi kendime çuvaldızı başkasına batırmayı iyi biliyor katlanamayacağım bir şeyi başkasına yapmıyorum.........
bu arada elinden gelen gayreti gösteren arkadaşlarımızı da ayırdığımı söylemek isterim tabiki...
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/79749-moral-ziyaretine-varmisiniz.html