iyiki doğdun uglychild sercan'ımız

::wish:: nice mutlu yıllara kardeşim::wish:: :queen: :flower:
ayvalık gezisinde kutlama yapacaktık gezi ertelendi. doğum gününü yarın diye hatırladım:silent: sadece ben değil aslında hepimiz bu karmaşada karıştırdık günü galiba:pale: ... neyse geç olsunda güç olmasın..
seni seviyoruz. :cat: iyiki doğdun iyiki bizimle mt desin yeni yaşın sana uzun ve sağlıklı ömür getirsin.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
sevgiler :rendeer:
:thumleft: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::sorcerer ::xrock::
SULE ABLACIM, COOOK COOOK TESEKUR EDERIM, anca ayildim ve pc yi yeni actim ana sayfada bu basligi gorunce anneme koş koş bak ne var dedim.. sayfa acildiginda ise pc ile aramizda daha duygusal anlar yasadim:) , gozlerim doldu inan:salut: ... SIZLERI COOOK AMA COOK SEVIYORUM... bu guzel mesajlari da hic unutmayacagim.... tanidik ve tanimadik bi cok arakadas sagolsunlar tebrikte bulunmus... herkese kazasiz belasiz iki teker uzerinde mutlu ve huzurlu gunler diliyorum.... cok cok mutlu oldum:cherry:

sercan mutlu yıllar
iyiki doğdunn
nice nice nice 2 tekerli senelere
coktesekur ederim... artık Ayvalıkta bi dans borcun var:)

iyiki doğdun uglychild. yüzünün gülecegi mutlu ve motorlu nice yıllara:rendeer:
cok tesekur ederim dostum...

Mutlu nice yıllara arkadaşım...
Ankaraya selamlar.. cok memnun oldum...

Evet Sercan İyiki doğdun. Daha nice mutlu yıllara onlarca motor eskitmelere hep motorların eskisin, aşınsın ama sen eskime :cat:
Amin... Rahmi abicim beraber eskitecegiz motorlari insallah...

Kardeşimin dogum günü varda böle geç haberimiz oluo olurmu yahu :) Sercan nice mutlu yıllara kardeşim :rendeer:
kardesim cok tesekur ederim... Adana ya sevgiler...

nice mutlu yıllara arkadaşım.
cok tesekur ederim...

kardes nice mutlu yillara hep birlikte insallah
hep birlikte insallah:)

İyiki doğdun... :rendeer: 365 günlük yeni maceranda bakalım neler bekliyor seni :)
tesekur ederim...bu senenin de insallah ufak bi videosunu yaparim:)

Mutlu yıllar, uzun ömürler :rendeer:
tesekurler dostum...

iyiki doğdun yeni yaşında herşey gönlünce olsun
Erol dayi sagolasin....

sercanım akşam bulunduğum yerde hendekte elektrik kesik olduğu için doğm gününü yeni kutluyorum.yeni yaşın sana mutluluk sağlık getirsin.
bu yeni yılım da seninle Kosavaya geliyorum UMMET Abi...

Tanımıyorum ama mutlu ve ikitekeri bol bi ömür diliyorum..:rendeer:
tesekurler dishy... ben Sercan:)

doğum günün kutlu olsun :rendeer:
cok tesekur ederim...:)

nice mutlu senelere...
sagolasin deer, youtube de gorusmek uzere:)

Nice mutlu yıllara:rendeer:
tesekurederim:)

Mutlu yıllar afacan, onaylanacak mesajın varsa haber ver :p :cherry:
PRROOOOOOOO.... kilit adam:) cok tesekur ederim dostum, umarim ayin 27sinde Ayvalık gezisine gelirsin.. olmadi Bodrum'a bekliyorum seni bu yaz:)

mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cok tesekur ederim dostum...

cok tesekurler Salton...

Aramıza gece vakti, o soğukta ,tek başına gelişini,güler yüzünü hoş sohbetini,efendiliğini hep anıyoruz..İyi ki bizlerin yanına o gece GÜLBAHÇE ye kadar gelmişsin kardeşim..İyi ki seni tanımışız..MUTLU SENELER,SAĞLIKLI YILLAR,Bol bol yol yapalım hepberaber.İYİ Kİ VARSIN Sercan..:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Hayatimda yaptigin en iyi seylerin basinda geliyor o sogukta sevgili motorumla o maceraya girip sizlerin arasina katılmak.. her zaman diyorum, iyi ki yapmisim oyle bisey... yeni dostluklarim ve bi aile kavramim daha olustu:cat: ... cok guzel zaman gecrdim ve gecirmeye devam ediyorum... sizleri cok seviyorum:rendeer:

Nice senelere dostum.. Güzel motorunla daima mutlu ol :)
Amin dostum. cok tesekur ederim:)

Sercan kardeşim doğum günün mübarek olsun, torunlar okşaman dileğiyle....
cok cok memnun oldum Dondurmania, bak Ayvalık gezisi neden ertelendi biliyosun.. mutlaka ne yap et gel:)

sercan abı ıı doğdunn nice senelereeee
sagolasin linkinpark kardesim... insallah kisa zaman sonra gorusecegiz...

doğum günün kutlu olsun:rendeer:
istanbula sevgiler... cok tesekur ederim...

Doğum günün kutlu olsun :cherry:
cok tesekurler mostwanted...birgun gorusmek dilegiyle....

ARKADASLAR TEKRARDAN COK TESEKUR EDERIM, TANIYAN TANIMAYAN DOSTLAR UMARIM BI GUN BI SEKILDE TANISIRIZ... GUZEL DILEKTE BULUNAN INSANLAR GUZEL SEYLERI HAKEDERLER... SIZLERE DE GUZEL MUTLU HUZURLU VE SAGLIKLI YILLAR DILIYORUM... HERSEY GONLUNUZCE OLSUN...

bende diyodum ilk sayfada esas oglan yok mutlu yıllara sürpriz bozuldu ama olsun şöyle 5-10 sayfayı doldurupta görseydin daha bi güzel olurdu heralde

güzel gönlünle hep aramızda sağlıklı ve iki tekerle kal kardeşim
bizde seni çoooooooooooook seviyoruz:rendeer:

dun gece bana msn de konusurken neden ''''''erken yat, internette fazla gezinme''''' dedigini simdi daha iyi anladim... sanirim bu guzel surprizin icindi... cok tesekur ederim...:rendeer:

sercan alem buysa kral sensin ...yürrrüü be koçum kim tutar senii...
hepi börtdeyler dilerim...
yaaaawww Mtehan abi bi alemsin yaaaa... bu fotolari niye koydun yaa.. sen simdi yarin bi gun santajda yaparsin...:queen: :queen: cok sagolasin abi... motorun hayirli ugurlu olsun... bas gel Izmire...

nice senelere sercan abi motorun la birlikte uzun ömürler dilerim...
sagol velespit, 27sinde Ayvalıkta olmaya calis:cat:

Mutlu nice yıllara arkadaşım...
tesekurler dostum... hepimize kazasiz belasiz surusler...

yaaaawww Mtehan abi bi alemsin yaaaa... bu fotolari niye koydun yaa.. sen simdi yarin bi gun santajda yaparsin...:queen: :queen: cok sagolasin abi... motorun hayirli ugurlu olsun... bas gel Izmire...

QUOTE]

Abi yaza ordayım kısmetse...Orda çok akrabam var zaten...Bayraklı Menderes..Bornova..Urla...Olmadı Polis misafirhanesinde kalırım...akrabalara selam verdimmi vallahi bırakmazlar beni...bir yaz turu planlıyorum motorla...

kanka karizman karşısında saygı duruşunda bulunmaktan başka alternatif yok...:p

sercancım doğum günün kutlu olsun topiği yeni gördüm kusura bakma. nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah. haa unutmadan birde iki tekerli yıllara inşallah

canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun. ayvalıkta görüşmek dileğiyle. iyi yıllar.

doğum günün kutlu olsun sercan,
ama çıplak fotolar ne iş onu anlayamadım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar