::149:: ::146:: d.günün kutlu olsun ablacım sana bir hediye göndericektim ama postacı kızdı çık o paketin içinden dedi gönderemedim nice yıllara inş
sagol kardeşim tesekkur ederim
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara::sefereee
teşekkür ederim
iyiki doğdun burçin
cok tesekkur ederim
İyiki doğdun canım benim gerçi dün akşam kutladık ama olsun nice uzun bol sağlıklı ve İlker li günlere... ::wish:: ::wish:: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
canım benım cok tesekkur ederım hersey ıcın
:rendeer::rendeer::rendeer:İyiki Dogdun Burçin:rendeer::rendeer::rendeer:
tesekkurler kardeşim
Nice sağlıklı mutlu yaşlara![]()
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce........iyi eğlenmişsiniz her kezin gözlerinden belliii en kötü günün böyle olsun
inş en kotu gunumuz boyle olur tesekkur ederim
Nice mutlu senelere.. evliliğiiz ve hayatınız en mutlu şekilde geçsin İnşallah.. bugün sadece burçin ablanın değil ilker abinin de doğum günü onun doğma sebebi doğmuş bugün=) nice mutlu senelere sağlıklı huzurlu ve MT li ömürlere..:rendeer:
tesekkur ederiz
doğum günün kutlu olsun burçin abla gelemedik kusura bakma:rendeer:
önemli degıl kardesım tesekkur ederim
burçin çatlak burçin (= daha nice uzun senelere mutlu mesut sevgi dolu bir hayat dileğiyle :cat:
dün gelemedim kusuruma bakmayın haberim bile yoktu açıkçası başka bir doğum günüdeydim 4'ten sonra gürkan abilerde toplanıcaz dediler bende çok zor dedim söyleyen bir kaç arkadaşa bi sürü aksilikte çıktı zaten başıma![]()
amın hep beraber ıns canım
Sağlıklı, mutlu ve varlıklı nice yıllar......
amın abıcım cok tesekkur ederim
iyiki doğdun burçin ablacım nice senelere...
teşekkür ederim kardeşim
Cumartesi günü caddebostanda ayin düzenlemiş olsakta, birde buradan kutlayayım. Nice senelere !!!!! ::wish::
evet ya sankı öldüm ayin yaptık
çok teşekkur ederim canım hep beraber uzun yasarız inş
![]()
burdanda eksik kalmim bari doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun , bir ömür istediğin , dilediğin bir hayatı yaşaman dileğiyle. .. :rendeer:
amin inş hep bırlıkte yasamak dıleği ile canım
doğum gününüz kutlu olsun nice senelere birliklte girmek dileğiyle..::wish::::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee:bestmt:::152::::152::::152::::152::::wish::::wish::::wish::::wish::
tesekkür ederim
Doğum gününüz kutlu olsun nicee senelere...
teşekkür ederim
Mutluuu vee sağlıklı yaşlar.. :rendeer:
sagol teşekkür ederim