iyiki doğdun burçinnnn :) (burçin&ilker)

::149:: ::146:: d.günün kutlu olsun ablacım sana bir hediye göndericektim ama postacı kızdı çık o paketin içinden dedi gönderemedim nice yıllara inş

ilkerin seni ufak hediyelerle kandırmasına izin verme:queen:

:p ben olsam yengeye tek taş bi pırlanta alırdım...:pyakışmazmı şimdi yani..500 gaymeden başlar fiyatlar bildiğim...değerde yani...

http://www.zenpirlanta.com/site/uru...fiyat&orderby2=urunadi&type=ASC&type2=ASC&x=1

gerçek olan şu ki erkekler hediye almayı bilmezler alışverişi sevmezler...sıkılır boğulurlar br şey seçerken...ya da ölçü bedeni tutturamazlar illa bı çapanoğlu çıkar alınan hediyede...kendimden biliyorum...:p

İyiki doğdun canım benim gerçi dün akşam kutladık ama olsun nice uzun bol sağlıklı ve İlker li günlere... ::wish:: ::wish:: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer:İyiki Dogdun Burçin:rendeer::rendeer::rendeer:

Nice sağlıklı mutlu yaşlara :p

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce........iyi eğlenmişsiniz her kezin gözlerinden belliii en kötü günün böyle olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nice mutlu senelere.. evliliğiiz ve hayatınız en mutlu şekilde geçsin İnşallah.. bugün sadece burçin ablanın değil ilker abinin de doğum günü onun doğma sebebi doğmuş bugün=) nice mutlu senelere sağlıklı huzurlu ve MT li ömürlere..:rendeer:

allah mutluluğunuzu daim etsin doğum gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:
burçin çatlak burçin (= daha nice uzun senelere mutlu mesut sevgi dolu bir hayat dileğiyle :cat:

dün gelemedim kusuruma bakmayın haberim bile yoktu açıkçası başka bir doğum günüdeydim 4'ten sonra gürkan abilerde toplanıcaz dediler bende çok zor dedim söyleyen bir kaç arkadaşa bi sürü aksilikte çıktı zaten başıma :(

Cumartesi günü caddebostanda ayin düzenlemiş olsakta, birde buradan kutlayayım. Nice senelere !!!!! ::wish::

hello_kitty_animated_bday.gif

burdanda eksik kalmim bari doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun , bir ömür istediğin , dilediğin bir hayatı yaşaman dileğiyle. .. :rendeer:

doğum gününüz kutlu olsun nice senelere birliklte girmek dileğiyle..::wish::::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee::sefereee:bestmt:::152::::152::::152::::152::::wish::::wish::::wish::::wish::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar