İyiki dogdun AYDEMİR abi

Gaziantebin en yakışıklı motorcusu Ali Aydemir agabeyimin bugün dogum günüdür:) Canım abimin dogum gününü kutlar.Nice mutlu yıllara saglık,sıhat ,mutluluk ve motoru ile kazasız belasız uzun yıllar diliyorum.Seni çok seviyoruz ali abi İyiki dogdun iyiki varsın:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu da biricik abimin dogum günü pastası :bounce::bounce:

mnaadayagnpastasin.jpg

Bu da yakışıklı ve karizmatik abimmmmm:queen::queen:

img1529az3.jpg

img0154.jpg

Adana İl Temsilcisi
nice yıllara kardeş,sağlıkla,mutlulukla,hep beraber.:rendeer:

Ali abi doğduğunla ilgili çeşitli söylentiler var ama yinede doğum günün mübarek olsun....

Osmaniye İl Temsilcisi
Aydemir abicim orada olup, doğum günü pastasının üzerindeki muma üflediğinde "iyi ki doğdun aydemiiiir, iyiki doğdun aydemiiir..." tezauratlarında bulunabilmeyi çok isterdim ama malum mesafe birhayli fazla bu nedenle doğum gününü uzaktan kutlamakla yetiniyorum. İyi ki doğdun abi, iyi ki varsın, iyi ki dostumuzsun. Sağlık ve huzur dolu nice yıllara....

Ali iyiki dogdun,iyiki varsın.
Allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin.

Küçük ali sana da selamlar.

Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantebin en yakışıklı motorcusu Ali Aydemir agabeyimin bugün dogum günüdür:) Canım abimin dogum gününü kutlar.Nice mutlu yıllara saglık,sıhat ,mutluluk ve motoru ile kazasız belasız uzun yıllar diliyorum.Seni çok seviyoruz ali abi İyiki dogdun iyiki varsın:rendeer::rendeer::rendeer:

güzel insan allahına kurban oldugum çok teşekürler ben de seni iyki tanimişim:rendeer::rendeer::rendeer:

nice yıllara kardeş,sağlıkla,mutlulukla,hep beraber.:rendeer:
teşekürler bora abi hep beraber
Ali abi doğduğunla ilgili çeşitli söylentiler var ama yinede doğum günün mübarek olsun....
:queen::queen::queen: lan iso
Aydemir abicim orada olup, doğum günü pastasının üzerindeki muma üflediğinde "iyi ki doğdun aydemiiiir, iyiki doğdun aydemiiir..." tezauratlarında bulunabilmeyi çok isterdim ama malum mesafe birhayli fazla bu nedenle doğum gününü uzaktan kutlamakla yetiniyorum. İyi ki doğdun abi, iyi ki varsın, iyi ki dostumuzsun. Sağlık ve huzur dolu nice yıllara....

arada km lelerde olsa yusufum kalplar bir teşekürler iyi dileklerin için

nice mutlu huzurlu motorize yıllara inşallah...
iyiki dogdunnn :rendeer:

teşekürler cadı

Ali iyiki dogdun,iyiki varsın.
Allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin.

Küçük ali sana da selamlar.

ahmet abi eyvallah

dogum günün kutlu olsun abi nice senelere :)

teşekürler

allah sıhatli, huzurlu özmürler versin nice nice yıllara :rendeer:

Ali bey dogum gununuz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice uzun ve guzel seneler gecirmeniz dilegiyle....

nice mutlu senelere.. nice güzel km lere.. iyiki doğdun hemşerim.. hediye yok :( ama antepli olmak bir hediyedir zaten insana... :)

Gaziantep İl Temsilcisi
allah sıhatli, huzurlu özmürler versin nice nice yıllara :rendeer:
Teşekürler
Dogum günün kutlu olsun aydemir. Nice mutlu yıllara:rendeer:
eyvallah gökhan
Doğum günün kutlu olsun, kaskın hiç asfalt yüzü görmesin ....
bunlar ne güzel dilekler böyle:cat::cat:
doğum gününüz kutlu olsunnice senelere
teşekürler
Ali bey dogum gununuz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice uzun ve guzel seneler gecirmeniz dilegiyle....
teşekür efendim
Kardeşim doğum günün kutlu olsun:rendeer:
ayvallah abim benim
mutlu yıllar Ali ağabey..
tşekürler
nice mutlu senelere.. nice güzel km lere.. iyiki doğdun hemşerim.. hediye yok :( ama antepli olmak bir hediyedir zaten insana... :)
:cat::cat::cat:
Nice Mutlu beraber ve Motosiklet Gezili Yıllara :))

hep beraber...

Ali abi,doğum günün kutlu olsun!Allah seni ve senin gibilerini başımızdan eksik etmesin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar