ah ulen aaahhh...
geçengün adı lazım değil, tv'de bangır bangır "hayallerinizi gerçekleştiriyoruz" şeklinde reklam yapan bir bankaya gittim.24 ay vadeli kredi almak istediğimi söyledim.orada görevli şef gibi bi şey olan bi bayan geldi, malesef 24 ay vademiz yok,o dışarıda söylenen kağıt üzerinde bir vadedir, 18 ay vade yapabiliyoruz en fazla, dedi.yurdumuzda alışık olduğumuz şekilde, bilmem kaçıncı defa kendimi hıyar gibi hissederek evime döndüm.ulan eşşekoğlueşşekler, madem yok böyle bir uygulamanız neden reklam yapıyorsunuz şerefsizler! :evil:
ayrıca istediğim kredi miktarının taksiti aylık gelirimin yarısınıda geçmemesine rağmen istediğim miktarı veremeyeceklerinide ekledi o bayan.istediğim miktarın ancak yarısını verebileceklerinide söylemeyi ihmal etmedi.
bir diğer saçmalık ise, taşıt kredisi denilen zımbırtı, fatura yada noter sözleşmesi ile belgelendirildikten sonra veriliyor.ulan ben o taşıtı noterden satışını yaptırabilmek için parayı peşinen sahibine vermem lazım.para bulup noter satışı yaptırdıktan sonra napayım ben senin bankanın kredisini.al o krediyi bilmemnerene sok! :evil:
arkadaşlar biraz sinirlendim kusura bakmayın ama sinirlenilmeyecek gibide değil yani!
haa, son olarak aylık faizleride yazayım tam olsun:%2.5 ile 3.9 arasında ve dediğim gibi en fazla 18 ay vade var.