iyi ki dogdun LODOS(SERKAN)

abi sizler mükemmelsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :rendeer:

bu seferki en güzel doğum günü hediyemi , eşim ve oğlumdan sonra sizlerden aldım.
ama artık 33 :pale: olsun hayat devam ediyor :)

e e e yas 35 eder yolun yarisi yani 2 sene de daha o sendroma girmessin:mrgreen:

daha nice mutlu senelere Serkan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.......

Sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve mutluluk dolu uzun bir ömür geçirmenizi dilerim:rendeer:

serkan abim yaaaa... ben de kaçırmışım konuyu... ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum. yüzündeki aydınlığın yıllar geçse de geçmemesi dileklerimizle... Aliyle görüştüm az önce " Serkan'ı çok seviyorum ve doğum gününü ben de kutluyorum" diyor. malum uzaklarda benim sevgilim :)
sevgiyle kalın

vay beaaaaaaaa ben de kaçıranlardan oldum.... tanışmadık ama tanışmak dileğiyle... nice nice mutlu yıllara...

arkadaşlar yazma zahmetinde bulunan tüm tanıdık , tanışamadık dostlara selam olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tekrar :rendeer: hem bu kadar büyütmeyin alt tarafı bir yıl daha yaşlandık ve artık 32 rakamı yok :pale: herkes yaşadığı an'ın değerini bilsin.

ayrıca funda(serçedando) yollar uzak olsada kalpler bir olsun :) elbet ALİ gelemesede biz gideriz :mrgreen: zorumu var.
o'na da çok selamlar,bende bi ara ararım zaten kardeşimi...

kardeşim nice nice mutlu yıllara allah seni sevdiklerine bağışlasın, sevenlerinle ve sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsin inşallah

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğum günün kutlu olsun serkan kardeş yeni yaşın sana mutluluk getirir inşallah

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar:rendeer:

@umut kardeşim
@rüzgarbey(hakan) seyrek esmeye başladın kardeşim :)
@wallace(murat)candostum
@ümmet abim
@veeee necdet abimm canım abim :)
hepinize çok teşekkür ederim sitemiz aracılığı ile sizleri tanıdığım için çok mutluyum eksik olmayın :rendeer:

şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişt LODOS kardeş DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUN :flower: ::pulp:: ::biggrinn ::haapppy: ::sorcerer ::xblink::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar