- Konu Yazar
Birgun bir yerlerde mt İzmir in toplantisi sirasinda Ayvalik gezisi oncesi tanistim Manisali arkadaslarimla ve buyuklerimle... e e e kasabali degil miyiz hadi bea, oyle mi beaaa derken Ayvalik gezisinde sarmas dolas kaynastik ve aylardir gorusmedigimiz kontak kurmadigimiz gun gecmedi... cunku kendinden kucuklere abilik yapan ve her daim yaninda olan biri o. cunku Manisa ve İzmir sinirini kaldiran bazen taaa Balikesir e kadar uzanan bi abi bir dost o...
iyi ki varsin Serkan abi, iyi ki varsin ki arasira canim sıkıldı mı sana yaptigim esprileri kaldiriyorsun, yada biseye ihtiyacim oldu mu hemen basip geliyorsun...
Her ne kadar yengeden korksanda, her ne kadar saclarin dokulse de, biz de seni bi o kadar seviyoruz... ve sayende guzel organizasyonlarda yer alip sevaba giriyoruz...
ben sozu diger arkadaslarima birakiyorum, veeee Karaburun a kacacak zamanmiydi simdi diye soruyorum sana...
BU DA SANA UFAK Bİ HATIRLATMA
iyi ki varsin Serkan abi, iyi ki varsin ki arasira canim sıkıldı mı sana yaptigim esprileri kaldiriyorsun, yada biseye ihtiyacim oldu mu hemen basip geliyorsun...
Her ne kadar yengeden korksanda, her ne kadar saclarin dokulse de, biz de seni bi o kadar seviyoruz... ve sayende guzel organizasyonlarda yer alip sevaba giriyoruz...
ben sozu diger arkadaslarima birakiyorum, veeee Karaburun a kacacak zamanmiydi simdi diye soruyorum sana...
BU DA SANA UFAK Bİ HATIRLATMA
Son düzenleme: