İyi ki Almışım Dedikleriniz..

1) arabam : alma, satamazsın, son sahibi olursun, parçası pahalıdır, parça bulamazsın demişlerdi, onlar böyle dedikçe daha bir inatla bağlanmıştım. (serde karadeniz inadı olunca...)

2) motorum : bunun için de türlü şeyler söylediler hala da söylerler...

üçüncüyü de yazdım ama sonra göndermeden vazgeçtim, sildim... :mrgreen:

3. yü anlamış olabilirim :p

Yazık etmişsin satılır mı bu telefon yalnız kulaklığı yok piyasada nerden bulurum..:salut:

İŞte bunun için satmıştım tam olarak:mrgreen::mrgreen:

Kulaklığından piyasada yok.Piyasa derken dünya piyasasından bahsediyorum .Tam olarak bunu öngördüğümden sattım.Kulaklığı olmazsa bi hiç o tel bunu da kabul edelim.:)
Satmadan önce benq nun uluslararası bayisine mesaj atmıştım elinizde varsa gönderirmisiniz diye ama geri dönmediler sonrasında da batmıştı benq :)

Tavsiyem 3mm jag dönüştürücü .Eger bundan bulursan normal kulaklıklarla kulanabilirsin kumandası olmaz ama onuda çok araştırmıştım bulamadım :S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İŞte bunun için satmıştım tam olarak:mrgreen::mrgreen:

Kulaklığından piyasada yok.Piyasa derken dünya piyasasından bahsediyorum .Tam olarak bunu öngördüğümden sattım.Kulaklığı olmazsa bi hiç o tel bunu da kabul edelim.:)
Satmadan önce benq nun uluslararası bayisine mesaj atmıştım elinizde varsa gönderirmisiniz diye ama geri dönmediler sonrasında da batmıştı benq :)

Tavsiyem 3mm jag dönüştürücü .Eger bundan bulursan normal kulaklıklarla kulanabilirsin kumandası olmaz ama onuda çok araştırmıştım bulamadım :S

Olsun 2 senedir kıramadım motordan düştü 60la giderken seke seke beni geçti :mrgreen: bişi olmadı bi iki kere duvara fırlattım bişi olmadı zaten tele benzemiyor millet dumur oluyor ..:):) Çok tel değiştirdim de bi t28imi unutamam ne karizmaydı.:cherry: Bi bu en uzun bunu kullandım kullanıyorum..:wiinkk:

0542 başlayan telsim numaramı çok seviyodum. simi dangalağın teki kırdı hatta başkasınındı çıkaramadım ama şifre olarak o numarayı kullanırım anısını yaşatırım...

çok güzel anılarım vardı o numarada çokkk...:pale:

hayatımda o kadar yer edecek hiç bişey bulamadım.
bi sürü elektronik eşyam var.motosiklet falan var ama.ne bilim işte.mala müülke hiç öenm vermiyorum yahu:p

PSP slim. valla birkaç bişey var iyi ki almışım dediğim ama psp gibisi yok. (bir de oynayacak zamanım olsa aletin neler yapabildiğini görecem ama 1 senedir 5 saatten fazla kurcalayamadım)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda CBR 125 ...Kısa tabirle cıbır..iyiki almışım..

iyiki almışım diyebileceğim motorumdan başka birşey yok

öncelikle motorum tabiki, sonra z5500 ses sistemim, sonra balık malzemelerim......fot.makinesi.........böyle uzayıp gidiyo iyiki almışım işte . bu yaşıma bi dahamı gelcem bi daha olsa bi daha alırım hayat kısa yaşlanıpta heves ettiğim şeyi ne yapayım herşey zamanında güzel daha alınacak çok şey var tabiki :pr:

yurt dısında gelen n80 im ( bayağı ucuza oldu için heralde 2 senedir tık demedi )

genel olarak ucuza kapatıp uzun süreler kullandığım yahut işime yarayan herşeye iiki almısım demişimdir :p
ucuza kapatıp 2 günde bozulanlarıda anarım çok :p

Creative muvo t100üm kendinden şarjlı ve rahat 3-4 saat gidiyor şarjı ses kaliteside mükemmel...

t100muvow.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar