- Konu Yazar
dün akşamki araba ile yaptığım istanbul içinden otobandan geçerken çok kalabalık olan 4 şeritli yolda emniyet şeridinde acil durmam gerekti.(malum emniyet şeridi normal yol gibi zaten)tekrar arabayı çalıştırmak istediğimde marş almadı çaresiz sağa sola ne yapabilirim diye bakarken arkama bir motorcu arkadaş durdu.Bana ne olduğunu sordu anlattım buarada annem ile babam yanımda beni orada yakın bir yerlere bırakabileceğini dönüşü taksi ile yapmam gerektiğini söyledi tamir için. buarada geçen arabalara yanaşıp hepsine teker teker takviye kablosu sordu
)tabii hiç kimse durmadı.çekici geldi pazarlık yaptı çok dedi
)buarada emniyet şeridindeyim ve dörtlüler yanmıyor KENDİ MOTORUNU 5-10 METRE geriye güvenlik için koyup dörtlü yaktı.Bize yardım için duran kişiler hep motorcular oldu yardım için yapabilecekleri bir şey olup olmadığını sordular Çok duygusal bir andı biz hiçbirşey yapamıyoruz arkadaşlar bizim için uğraşıyor.O güzel insanlardan bir tanesi arabası ile yanaşıp yardımcı oldu.Arabayı çalıştırdık.O kalabalıkta bana müsade dedi ve gitti.ne isim nede plaka alabildik bir motor kullanıcısıyım.ona ne kadar teşekkür etsek az keşke ona ulaşma şansım olsa ALLAH herkesi böyle güzel insanlarla karşılaştırsın inşl.ve iyi insanlar iyiki varlar...allah razı olsun hepsinden.::thanks:::thanks:::thanks: