iyi günler cup almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bir cup almaya karar verdim bu siteye tesadüfen girdim aslında scooter arıyordum cup alamaya karar verdim benim sıkıntım bizim ev tek katlı ve istanbul da oturuyorum eğer motor alırsam dışarı koyamı cam dış kapı ile ev kapısı arasında dar bir yer var anca oraya koyabilirim motoru acaba bu cup lar'ın şöl e ufak boyutlarından varmı dır diye merak ettim yardımcı olursanız sevnirim teşekkür ederim şimdiden.Yada bu cup lar scooter a göre incemidir.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
isabet olur!

az yakar çok kaçar

bütçe nedir!?

çinlilere heves etmeyiniz..

scootere göre ıncedir fakat tad olarak kötü cup kullanıcısı olarak tavsıye etmem mhdrift al

gideceğim yer haftada 10 km gidiş 10 km geliş arasırada ufak tefek merkeze giderim belki merkezle ev arası 4 km çok sık kullanacağm bir motor değil ben aslında 2.el arıyorum
benim sıkıntım yer konusu acaba motoru içeri soktuğumda geçecek yer kalırmı diye düşünüyorum ince olması lazım. ben ortalama bir cup bakıyorum mondial vs motorlardan tavsiyesi olan varsa sevinirim

gideceğim yer haftada 10 km gidiş 10 km geliş arasırada ufak tefek merkeze giderim belki merkezle ev arası 4 km çok sık kullanacağm bir motor değil ben aslında 2.el arıyorum
benim sıkıntım yer konusu acaba motoru içeri soktuğumda geçecek yer kalırmı diye düşünüyorum ince olması lazım. ben ortalama bir cup bakıyorum mondial vs motorlardan tavsiyesi olan varsa sevinirim
Ucuz olsun dersen 2006 model bir 100KH işini görür. 250-300 liraya motoru sıfırlanır yıllarca kullanılır. Daha yeni veya sıfır olsun diyorsanız mondialin mfh veya snappy model cublarına bakabilirsiniz.

teşekkür ederim cevaplarınız için Mengu16 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

cub olarak bütün markalar birbirinin aynısıdır ama senin eve hangi markanın servisi yakınsa onu al parça lazım olunca 50 km yol gitme bozulunca veya bakım için uğraşma bakımını yaptıktan sonra hepsi iyi 250 cc ye kadar hepsi çinli hondasıda yamahasıda çok ucuza bilinmeyen dökülmüş motor alma

boyutun küçük ve ince olması ve çalınmaması için pek göze batmayan bir model istiyorsan şu mondial hyena vs tarzı mobilet gibi olanlara bakabilirsin.ya da kanuni zebra

Kardes bisiklete motor takmayi dusundunmu hic? Bak uzmanida hazir burdayken, mengu reiz $ip$ak hazirlar sana plani projeyi.

arkadaşlar bugün dolaşırken bir motor gördüm markası arora 62 kartal görünüşolarak çok güzeldi bayada ince tam istediğim gibi acaba nasıl bir motordur kullanan varmı acaba tavsiye edermisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar