iyi bir zibart yeri bilen var mı

herkese selamlar. anadolu yakasında kaliteli zibart yapan bir yer var mı acaba, tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler ve güzel günler sizin olsun :cat:

şahsen gitmedim ama bostancı taraflarında varmış. tam yerini öğrenirsem burdan bilgi veririm.

luna parkın bulunduğu cadde üzerinde diye hatırlıyorum. hatta solunda da br motor showroom u vardı. o yoldan yukarı doğru gidince sağda bir sürü bu tür firma var ama hangisi ziebart hatırlayamadım.

::thanks: trenox mesajını bekleyeceğim:cat:

ilgine ::thanks freexander ama şöyle tanıdık biri hizmettenden memnun kalınmış birilerini arıyorum. ben bir kaç tanesini arabalarımda denemişti de memnun kalmadım aynı kazığı bir daha yemeyelim diyorum. yine de ilgine teşekkür ederim

Son düzenleme:
bostancı sanayi ne giren sokağın paralel sokağında ziebart var...

bi de şöyle bir durum var; aslında zibart bir şirket;işin adı daha farklı bildigim kdarıyla. zbart şirketi alman kökenli ve dunyanın bir çok yerinde yerleri var türkiye de var tabiki. bunun dışında bu işi yapan ama şirketin adı zibart olmayan yerler de var. genel olarak bu işi yapanlar zibart olarak biliniyor. şirket adı zibart olmayan ama bu işi yapan yerler daha ucuza yapıyo bildigim kadarıyla ama hizmet hakkında yorum yok.
yanlış biliyorsam düzeltin pls.

yok bilgin doğru trenox işte bu selpak,omo işine benziyor. zibart bu işi yapan bir firma ama bildiğim kadarıyla anadolu yakasında yoklar geçenlerde balat civarında görmüştüm. ancak oraya da gitmeye üşeniyorum. bu yüzden bu yakada bu işi iyi yapan birileri varmı diye araştırıyorum. teşekkür ederim

federal ilgine teşekkür ederim. o dediğin yer orjinal zibart firması mı ? yoksa bu işi yapan farklı bir firma mı ?

Son düzenleme:
arkadaşla görüştüm. orjinal zibrart maltepede.
ziebart.com.tr. de imiş

trenox ilgine teşşekkür ederim. adamları buldum ama bu arkadaşlar daha evvel motosiklete böyle bir uygulama yapmamışlar. şimdi benim aleti adamlara kobay etmeyeyim diyorum. yine de alakan için teşekkür ederim.
federal sen motosikletini mi yaptırdın yoksa arabanı mı ?
ikinci sorum memnun kalkdın mı ?:)

arabayı koltuk koruma yaptırdım, zaten bedavaydı arabayı satan bayi hediye etmişti, memnunum ....

Maltepe köprüsüne çık solda cami sokakten gir yokun sonunda var bir Ziebart ben Tüm arabayı iç dış cam filmi yaptırmıştım gayet memnunum.
Ama motorlara böyle bir uygulama var mı bilmiyorum

sğl timur yiksekten ama orayla konuştum daha evvel motosikletlere böyle bir uygulama yapmamışlar.

Ben Bostancı oto san.nin girişindeki Ziebart'ta arabama gold bakım (Motor, detaylı iç temizlik, boya parlatma ve koruma,) yaptırmıştım ve memnun kaldım.
Ciddi ve temiz bir yer. Motora hiç yaptırmadım. Motor için ben gerek görmüyorum. Piyasada satılan ürünlerle ben motorun her bölümünü sıfır gibi yaparım ama arabada iş farklı. Çok zaman gerektiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar