Yarın motoru alıp, sokak sokak berber arayacağım![]()
uçmakdere yolu üzerinde çok iyi berber biliyorum.
Yarın motoru alıp, sokak sokak berber arayacağım![]()
uçmakdere yolu üzerinde çok iyi berber biliyorum. Nasıl olsa herhafta gidiyorsun traşıda orda ol bari
sadakat dolayısıyla bırakamıyorum
Nerede? Pazar açık mı? Walla giderim. Lakin düzeltmez batırır ise uçmakdereye küserim die tırsıyorum.
Sen hangi güzergah üzerinden gidiyorsun e5 üzerinden mi çatalca arka yollarindan mı? Pazar açık , ama uçmakdereye küsüp küsmemek senin isteyeceğin modele bağlı.
İyiki tarama engelliyim ( yakın arkadaşlarımın göz ünde kel). Babam saçlarını hep 3numara yapıo bende hep sıfır yaparım yazlarıda sıfır ın üzerine bide jilet çekerim kafaya. Ben babamı traş ederim babam beni. Eski den askerdeki traş gibi yani. Berber aramak yok çok şükür
Yani berberler taş yisin yaavrım diyorsun.
Müşteriye saat verip, dükkanı kapatıyorlar ise taş yemek bile onlara lüks kanımca.
Kasma şaka şaka takılıyorum.
İnsanın berberinin aynı zamanda yakın dostu olmasi, birde üstüne motorcu olmasi ne muhteşem birşey Allahım
-Yasin dükkanda mısın hacı ?
+He knk dükkandayım, karnın aç gel yemek yiyelim.
Yasin'ciğim canım kardeşim, burda yorumları okuyunca ayrı bir büyüdün gözümde, bi sonraki gelişimde yemek benden seviyorum seni kardeşim![]()
https://youtu.be/cZ8YGV7v8ik
Berber dediğin böyle olacak. Bu traşı yapanı birkaç saatte olsa beklerim üstüne para veririm. İzlerken rahatladım :cherry:
Berber mavi gömlekle başlayıp pembe gömlekle tıraşı bitiriyor ne iş işkillendim arkadaş.:sunny: