Iverson Resmen Kartal!!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, NBA'in dünyaca ünlü yıldızı Allen Iverson ile New York'ta 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'li olarak vallahi tebrik ediyorum. Devamı, buyrun;

Super Moderator
Türk basketbol tarihinde unutulmaz bir transfer olacak hakikaten.

Duyduğum ilk günden beri umutla bekliyordum, sonradan artık 35 yaşında olduğu gerçeğini farkettiysem de, Iverson gibi bir ismin Türkiye'de oynayacak olması bence yine de Türk sporu için çok iyi bir gelişme.

Şimdiki merak konum da Ann Iverson'ın da Türkiye'ye gelip gelmeyeceği, yıllar önce Iverson fırtınaları eserken, her maçta Ann teyzeyi:p arardı gözler, "That's my boy #3" pankartıyla birlikte.:)
Bu güzel alışkanlığını Türkiye'de de sürdürse keşke...

Beşiktaşı tebrik ediyorum. Helal olsun, uğraştılar didindiler Iverson'ı kadroya kattılar.
Yaşı 35 olsa bile Türk basketbol tarihi için çok önemli bir transfer.

Tahminimce istikrarsız bir sezon geçireceğini düşünüyorum.
Bir maç 40-50 sayı atar, bir maç 5-10 sayıda kalır.
Gerçi onun sahada kalması bile rakip için tehlike arz eden bir durum :)

Fakat ne olursa olsun Beşiktaş'a faydalı olacağıda kesin.

Hoşgeldin "The Answer"

Ann Teyzenin pankart geleneğini devam ettirmesi gerçekten çok hoş olur :)

Son düzenleme:
Eskiden oyuncularımız NBA' de oynayabilecek mi diye sorardık. Şimdi NBA' den oyuncular ülkemize geliyor. Yaşı biraz ilerlemiş olsa da yıldız geliyor. Bu ilk adım dğer takımlar için de kamçılayıcı olacaktır. Basketbola ilgi daha artacaktır. Böylece, spor haberlerinde 45 dk. futbol 5 dk. diğer sporlar hegamonyası son bulur diye ümit ediyorum.

iverson kalitesini bırak, bu kaliteye yakın bir oyuncunun bile avrupaya geldiğini hatırlamıyorum. ki şimdi türkiyeye geliyor. valla michael jordanıda isterim artık demirörenden, getirsin 2-3 maç oynatsın:)

İverson inanamıyorum desem yeridir.. Geldikten sonra bir bjk maçına gidelim İverson'ı görmek için :))

Hayırlısı olsun.. İzlemesi çok keyifli olacak inşallah diğer yılldızlara iyi bir referans olur :)

Gidip bi dokunmak lazim gercek mi diye elinize alin bi tane sulu bez surtun altindan beyaz cikmazsa gercekten Iverson geldi derim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay canına doğru demek gelecek,hem de Beşiktaş'a. En iyiydi, hala da iyidir.:)

Motosikleti
750x
................................

Son düzenleme:
iverson geldi gelmesinede, onu besleyecek duvarlarda tek bırakmayacak bir asist lazım şimdi..
çok mutluyum kadromuza bu denli bir pro katıldığı için ama kuşkularım yok değil..
bu demekki ilk maçta staddayız :D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allen Iverson kılığında yurda sahte Rolex sokmaya çalışan Nijeryalı kaçakçı, Atatürk Havalimanı'nda yakayı eleverdi...

Gördügünüz gibi yakalandigi için saskinlik içerisinde.
Türk polisi yakalar abicim.:bounce:
:p

Motosikleti
750x
Allen Iverson kılığında yurda sahte Rolex sokmaya çalışan Nijeryalı kaçakçı, Atatürk Havalimanı'nda yakayı eleverdi...

Gördügünüz gibi yakalandigi için saskinlik içerisinde.
Türk polisi yakalar abicim.:bounce:
:p

Bu olay bana vefat eden annesinin kiligina girip aylarca emekli maaşini çeken adami hatirlatti birden.

bence bu transfer taraftarın başarısı, gutinin imza töreninde yönetim uyuma basketbola sahip çık diye bağırılırken biraz ayıp mı ediyoruz diye düşünmüştüm ama demek ki ağlamayana meme yok.

Super Moderator
İverson o uzun bilekliğini takmaya devam edicek mi acaba. :)

11984558.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar