Ivedi Yardim Lütfen

Evvela selamlar ,

2006 yilinin haziran ayinda Deer 152 model maxi scooter aldim. " 2.ci el " Noter satisi kasimpasa'da yapildi. Gunumuze kadar motosikleti uzerime " cesitli nedenlerden dolayi almadim " ve herhangi bir vergisini , cezasini hatta muayenesini bile yaptirmadim , garaj'da o sekilde duruyor.

Gectigimiz aylarda motosikletin ilk sahibine ait olan ruhsati kaybettim , dolayisi ile ruhsatla birlikte noter satis evragida elimde degil.

Bu evragin bir suretini sanirim satisi gerceklestirdigimiz noterden alabilirim.

Simdi benim merak ettigim , noter satisi uzerime olan motosikletimin ruhsatini ve gecmise donuk cezalarini odemek istiyorum bunu hangi sartlar altinda ne kadar bir maliyet ile yapabilecegim konusunda bu konuda uzamanlasmis arkadaslardan yardim istiyorum.

ozellikle ;forum kullanicisi muamele islemlerini takip eden arkadaslar yardimci olabilirlerse mutlu olucam.

Not : motosikleti satin aldigim zaman rengi mavi idi , daha sonradan kendi istegim ile motosikletin rengini Mat siyah olarak degistirmisdim , dolayisi ile ruhsat ilk once mavi sonrasinda siyah olarak degistirilicek diye tahmin ediyorum.

Selamlar , saygilar

Forumda tam olarak benim merak ettiklerime aciklik kazandiricak bir baslik yada baslik sonrasi yazilan mesaj bulamadim.

Ilgin icin tesekkurler.

hmm motorun sahibini bulucaksın ondan bir vekalet isticeksin o vekaletle ruhsatlarını yeniden cıkartıcaksın sonra diğer işlemlerinide halledebilirsin..

Evvela selamlar ,

Gunumuze kadar motosikleti uzerime " cesitli nedenlerden dolayi almadim " ve herhangi bir vergisini , cezasini hatta muayenesini bile yaptirmadim , garaj'da o sekilde duruyor.

yazısını okuyunca öyle bir kanıya vardım noter satışı alındıgında üzerine alınmasına gerek kalmadan ruhsat cıkartılıyormuydu? benim bildiğim motor üzerine alınmamışsa baskasının üzerinedir die:) ..aslında çok fazlada bilgim yok kafan karıstı :)

Bende bu tip cevaplar ile karsilasabilecegimi ongorerek bu konuda uzmanlasmis kisilerden yardim istedigimi belirttim baslik altindaki mesajimda , iyi niyetinizi anliyor yinede tesekkur ediyorum.

Selamlar.

Konu hakkinda yeterli tecrube sahibi kullanicilar oldugunu biliyorum , sabretmek gerekli sanirim :)

Guncel...

Hay allah bosuna baslik actik gibi , moderator arkadaslardan kaldirilmasini rica ediyorum.

Selamlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar