İtiraf Ediyorum Şeysi

ben de itiraf edeyim bir gün tarfikte makul süratle ilerliyorum (arabayla) kırmızı ışıkta durdum ve yanıma bi araba geldi müziğin sesini sonuna kadar açtı dönüp baktıgımda içinde 3 bay ve 1 bayan vardı hepsi bize bakıp güldüler neyse dedim. ve yeşil ışık yanınca ani hızla cıktım bikaç dk sonra başka bir ışığa gelirken önümde yaya halde o arabadaki 4 kişiyi gördüm (fırsat kaçar mı dedim) 40km/h ile ilerlerken vitesi boşa taktım ve ışıga 3 metre hemen önümde yaya şeridinden geçiyorlardı hemen frene asıldım lastıklerden süper bi ses çıktı ve önümdeki o 4 kişi havaya zıpladı:) sonra içlerinden biri pencereme eğildi "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" dedi ben de "biliyorum yayasın" dedim ve bana polis rozetini gösterdi!!! görünce şaşırdım ama istifimi bozmadım, yanımdaki arkadaşlar gülüp kahkaha atarken ben de onlar gibi yapıp kahkaha atmıştım (itiraf ediyorum o kahkahalar bozuntuya vermemek için kendimi sıkarak cıkardığım seslerdi)

... çamaşır makinasına soktum allahtan makinayı çalıştırmayı beceremedim :queen: :queen: :queen: yoksa zavallı kardeşim telef olacaktı :cherry:

Ve kardeşin şimdi yaktı çıranı. Ne de olsa senden 4 yaş daha genç :p

aSi_ç0cuq;668110' Alıntı:
(itiraf ediyorum o kahkahalar bozuntuya vermemek için kendimi sıkarak cıkardığım seslerdi)

Nasıldı o sesler? Ehe ehe he heh gibi olabilir mi ? :mrgreen:

Son düzenleme:
29 yıldır A2 yok...aha bende itiraf ediyom.....:p

29 yıldır bana ehliyet ruhsat sorulmadı...sormayı düşünen memur arkadaşlar ise teşkilattan diye torpil geçtiler...Allah hepsinden razı olsun...Allah babası ve 7 sülalesi polis olmayanlara sabır versin...zor bi durum...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
29 yıldır A2 yok...aha bende itiraf ediyom.....:p

29 yıldır bana ehliyet ruhsat sorulmadı...sormayı düşünen memur arkadaşlar ise teşkilattan diye torpil geçtiler...Allah hepsinden razı olsun...Allah babası ve 7 sülalesi polis olmayanlara sabır versin...zor bi durum...:queen:

Aramızda canavar dolanıyo ha....Hele ki Mt de....

Modlar duymasın....:wiinkk::bounce::p

Hımm, ehliyetsizlik vahim bi durum ama motorsuz olmak kadar değil tabii :pale:

Yani 3 haftadır motorsuzum ve dolayısıyla ben de ehliyetsizim :salut:

hayrola dostum noldu falcona...

bu arada cbf 150 yi satarsam honda innova alıcam...yani ilerleyen senelerde...kafaya koydum...

hayrola dostum noldu falcona...

Kaza yaptım metehancığım, 3 hafta oldu tam. Harem'de bir şehirlerarası otobüs şeridime girince tretuardan kurtulamadım ve motorla yandaki servis yoluna uçtum aha itirafın kralı sana :p Neyseki ful koruma sayesinde birkaç ezik ve hafif burkulmalarla atlattım ama motorun sağ kısmı fena dağıldı. Bu hafta çıkacak servisten diye umuyorum.

İnnova dedin değil mi. Falconu aldıktan sonra tam 1 yıl direndim ama yak. 2 ay önce içim acıyarak sattım kuzumu nasıl pişmanım anlatamam. Bu da 2. itiraf oldu ha :mrgreen: Ve bu konuda seninle aynı duyguyu paylaşıyorum, ben de alacam sanırım :)

geçmiş olsun ya...bende bugün o civarlardaydım...masraflar ne oldu...kasko falan...

hiç bişeye bende bu kadar pişman olmamıştım...çiçek gibiydi ya...o dijital km si yokmu hele...bide kappa plastik mavi çantası vardı çiçek gibiydi emsalsizdi...125 e çok rahat çıkardı...cbf 150 ile hayal...

Kasko yoktu maalesef. Eksper 3.000 YTL civarı masraf belirlemiş (0 İnnova fiyatı) Ama motorun sağ yanında ne varsa yazmış haspam :p zarar görsün görmesin.. Asıl sorun benzin deposundaki ezik ve sırf bu parça 1.350 civarı. Ama bunu klasik yöntemle halletme yoluna gittim (kaporta-boya) ve ortaya çıkacak şeyi ben de merak ediyorum doğrusu :silent: İçime sinmezse parçanın yenisini sipariş edecem sanırım. İçime sinerse toplam 1.200 gibi olur masraf, du bakayım..

Kasko yoktu maalesef. Eksper 3.000 YTL civarı masraf belirlemiş (0 İnnova fiyatı) Ama motorun sağ yanında ne varsa yazmış haspam :p zarar görsün görmesin.. Asıl sorun benzin deposundaki ezik ve sırf bu parça 1.350 civarı. Ama bunu klasik yöntemle halletme yoluna gittim (kaporta-boya) ve ortaya çıkacak şeyi ben de merak ediyorum doğrusu :silent: İçime sinmezse parçanın yenisini sipariş edecem sanırım. İçime sinerse toplam 1.200 gibi olur masraf, du bakayım..

valla üzüldüm ya...ulan tam doyacakken motora oldumu şimdi...anasını satayım bu işlerin ...ulan motor zevkimizin içine eder hep bu hayat...Danimarkada Belçiakada..İsveçte doğsaydık ya...lanet melmeket...

Fazla da dert etmemek gerek Mete kardeş, sağlığımız daha önemli tabii.

Yav itiraf et et nereye kadar be, sağlık dedim de, kazadan hemen sonra motoru servise getirip bilumum her parça ile tek tek ilgilendim de kendi eziklerim için doktora gitme gereği bile duymadım valla :cyclopsan Aslında çok önemli değil gibi geldi önceleri ama sonradan acısı fena yaptı, neyse geçtiler artık :wiinkk:

Ama motor kazası falan deyince baksanıza polis neyin çağırıyormuş bu doktor milleti aman diyim gitmek bir dert gitmemek ayrı bir dert:cyclopsan

http://www.motosiklet.net/forum/mot...n-yasatarak-ogretir-ama-ucretini-de-alir.html

Fazla da dert etmemek gerek Mete kardeş, sağlığımız daha önemli tabii.

Yav itiraf et et nereye kadar be, sağlık dedim de, kazadan hemen sonra motoru servise getirip bilumum her parça ile tek tek ilgilendim de kendi eziklerim için doktora gitme gereği bile duymadım valla :cyclopsan Aslında çok önemli değil gibi geldi önceleri ama sonradan acısı fena yaptı, neyse geçtiler artık :wiinkk:

Ama motor kazası falan deyince baksanıza polis neyin çağırıyormuş bu doktor milleti aman diyim gitmek bir dert gitmemek ayrı bir dert:cyclopsan

http://www.motosiklet.net/forum/mot...n-yasatarak-ogretir-ama-ucretini-de-alir.html

aslında kaza esnasında fazla şey hissetmeyiz..çünkü aşırı heyecan ve oldu bittiyle oldu biti olur kaza...anlayamazsın pek...küçük bir şok yaşarsın sadece...acıyı belli süre sonra hissedersin...o ağrıda üzerinden kamyon geçmiş gibi bir ağırlık...:piç kanama falanda olur bazen...kaza sonrası olası bir başağrısını bile dikkate almak lazım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üniversitede okurken bi gece arkadaşlar toplandık, kendimizce eğleniyoruz. Sabahın beşinde bunlar acıktık deyince, ben de o kafayla, ev sahibi olarak bişiler almaya çıktım. Tabi misafirlerden birine ait olan kapının önündeki scooter in anahtarlarını yanıma alarak.. A yollar boşmuş, aman pek keyifliymiş diye bir oraya bir buraya gidip dururken baktım saat altı olmuş.. Hatta civardaki karakolun önünden bile bir o tarafa bir bu tarafa geçtim. Az biraz daha gezeyim deyince sarhoş kafayla bir kavşaktaki adanın kenarına kafadan girdik ve süperboy luğu denedik. O gün üç şey öğrendim. İlki; ilerde bir gün benim de olursa asla bir daha sarhoş kullanmamam gerektiğini. Öğrendiğim ikinci şey asla emanet mal ile keyif yapılmayacağı idi. Üçüncüsü ise uçabildiğim ama konamadığımdı.
Scooter ı ön tekeri yamulmuş halde sürükleyip tekrar karakolun önünden geçerken, polislerin bana bakıp gülmesi de unutulur gibi bir şey değildi..

bende sıkışık trafikte bulduğum her boşlukta motoru şişirip ellerini camdan çıkarmış sigara tüttüren şöförlerin bize geçiş hakkı tanımamalarından dolayı egzostu tam diplerinde patlatıyorum :cat: gümmm:queen:
aynadan görünen sigarayı atıyor eller içerde araba bi sağ hafif sonra toparlanıyor içimden diyorum bari kolunu bacağını çıkartma ip gibi gidiyoz ona bile tecavüz ediyosun ....

abicim bizde motorda yok itirafta alınca döktürürüm artık itirafları :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar