itiraf ediyorum, motorum hacizli

Yeni ruhsat demek yeni motosiklet demek hayırlı olsun,nerede ıslatıyorsunuz ?:p

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
güzel bitmiş fazla uraşmadan yırtmışsın

arkadaşlar gecenin bu saati gözüme uyku girmedi olayı öğrendiğimden beri :( e devlet üzerinden motorumun plakasını sorgulayınca hacizli ibaresini gördüm. ama ben motoru yaklaşık 3 ay önce satın aldığımda borcu yoktur kağıdı alınıp noterde satış yapılmıştı. herhangi bir sorun olmadan ruhsatı çıkardım. şimdi burda okudum diyorsunuz ki motoru satın alan borcunu da alır bu durumda. yani şimdi adamın borcu benim üstüme mi yıkıldı :( eski sahibine ulaşmaya çalışıyorum. be ne yapmalıyım iyice kafam karıştı. motoruma ruhsatı çıkardım. adıma tescilli nasıl hareket etmem gerekiyor. dava filan deniyor ne avukat tutacak param var nede üzerime yıkılacak bir borcu ödeyebilirim bana bi yardım edin Allah aşkına :(

sulh hukuk mahmekesnine Cebri tescil ve bedelin iadesesi davası açmalısın.

hallettim çok şükür. kayıtlarda bir karmaşa olmuş iligli vergi dairesine gittik. durum düzeldi. sorgulamada temiz gözüküyor çok şükür

bende geçenlerde balık tutmaya gittim,
ama oltayı her attıgımda takıldı ve yeniden takım sarmak zorunda kaldım oltaya :silent:

Yaww Musti Arkadaşın Açtığı Konu İle Senin Yazdığın msj arasında ben bir bağ kuramadım,

Yinede Geçmiş Olsun İkinizede,
umarım aradıgın cvp'ı bulabılırsın dostum,

''Güncel''

Anlamayacak ne var bu yazıda anlayamadım:mrgreen:
Kısaca türkçe mealini yaziim sana; Bana zarar verene, ben en alasından zarar veririm:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar