Hayırlı olsun .Hallettiğine sevindim.:cat:
geçmiş olsun,yollar seni bekler.
4-5 avukatla görüştüm, papağan gibi aynı şeyleri söylediler. !
savaşkayan rumuzlu abime, e teşekkürü borç bilirim.
.
aga, bi ara bi avukat adliyeden dosyayı inceledi, borcu ödeniyo parça parça dedi, borç kaç paradır, ne kadarı ödendi ne zaman bitecek bişey söylemedi. avukatlarında yanaşmak istemediği bi dava türü, 1500 liralık mevzu, 1 sene - 2 davaale:
vergi dairesinden mi öğreniliyo borç?
plaka 06 BB 6608
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------
şiddete karşıyız![]()
olmazsa sicilyaa usulü mesaj gönderecem elemana, at kafası koyacam yatağınaale:
demek ki tüm avukatlar papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamıyor...
geçmiş olsun...
benimkide hacizli öyle devam et bişey olmaz isteyen girsin baksın 41 N 3103 :cat:
Kafa grenaji koysaydin onlar anlardi :mrgreen: Saka bir yana sorunun halledildigine sevindim![]()
Fatih abi geçmiş olsun.
Sorunu çözmene sevindim.
Ruhsatın hayırlı olsun :rendeer:
sağol dostum.
malum mekandaki güzelliğini unutmayacağımdır, tekrar teşekkür ederim, eline sağlık :rendeer:
Aferin takdir ettim seni, kırk yılın başı kendine de olsa faydan dokundu. Motor yada motorlu taşıt almadan önce, noter yerine emniyete gidip plakayı sorgulatabilme ihtimalin olduğunu, bunu yapmadığında ahanda verdiğin örnekteki şeyin başına bir daha geleceğini önemle hatırlatırım sayın arkadaşım.
Şimdi sayın olmayan sayın arkadaşım yazdıklarınızı önce kendiniz anlayınız, sonra insanların anlamasını bekleyiniz.galeriden taksitle 2.el olarak almış idim, noter satışından sonra ruhsat için emniyete gittiğimde hacizli olduğu çıkto ortaya. noter satışında hacizli görünmüyodu, satıştan bir hafta önce konmuş haciz ve bilgiler güncellenmemiş emniyetin sisteminde.
esas sahibiyle telefonda bir kere görüşebildim, ben bittim zaten, çulsuzum, herşeyim hacizli dedi. vekaletle satan galeri bizim günahımız yok, hacizden haberimiz yoktu diyo.
Şimdi sizde okuduğunuzu anlamış mısınız bir bakalım?
arkadaşlar ben bugün motorun eski sahibi ile görüştüm (motor hayla onun üstüne olduğundan haciz geldi zaten) 2.750 lira yatırdığını söyledi ve makbuzu gösterdi hacizin birinin kalktığını söyledi ama hayla kalkmamış görünüyo ne yapmak lazım bi yardım edin
haklıymışsın hacı, laf sokacam diye alelacele okuyup cevaplamışım heyecanla![]()