İtina ile ayna açılır.

Sıkışık trafikte arabaların arasından giderken sağ aynası kapalı olan görürsem durup aynayı açarım. :) Her seferinde de içerideki mahçup şekilde gülerek teşekkür eder. Bugün yine gelirken bir arabanın yanında durdum. Aynayı açtım. İçerdeki adamın artık aynayla nasıl alakası yoksa ne yaptığımı bile anlamadı. Belki bakarsın açık dursun dedim. :) Öyle bir şaşırdı ki kafasını sallayarak tamam demek istedi herhalde. Tavsiyem duran trafikte aynası kapalı bir araç görürseniz aynasını açmanız. Hem sizden sonra gelecek motora veya otomobile bir iyilik yapmış olursunuz hemde anlayana inceden bir mesaj vermiş olursunuz. Eminim her aynayı kapattığında aklına gelirsiniz o kişinin. :) saygılar.

Aynayı kapatan niye kapatır ki? Unutmaktan desen, ilk bakılacak şey ayna. Cahil cesareti denen bu olsa gerek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün

Adam çevre yolunda trafikte kilit şekilde duruyor. tabi motor sürücüsüde trafiğe takılmamak için aradan gidiyor. amcacım bi aynaya bak arkadan bişey geliyomu diyede öyle aç kapını.

nerdeeeeee

Allahtan scooter hızlı değildide durdu.

Bence Ayna kullanmayan sürücü kör sürücüdür. Aman DİKKAT!!!

Çok güzel bir hareket.Aynaya bakmayan kafesçi hiç bir şeye bakmıyor demektir.

aman dikkat et bigün elektrikli digital aynaya falan dek gelirsin elinde kalmasın ayna :d sonra motoru bırakıp gitmek zorunda kalma :D

aman dikkat et bigün elektrikli digital aynaya falan dek gelirsin elinde kalmasın ayna :d sonra motoru bırakıp gitmek zorunda kalma :D

Böyle bir yorumun geleceğini tahmin ediyordum. :) Onlar kontak açıldımı kendiliğinden açılıyorlar. Elektrikli olupta açılmamış ayna olmaz. Motor güvende. :)

Sağdaki ayna yedek ayna değilmi :silent: soldaki kırılınca lazım oluyor belki :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen bende yapıyorum bunu.. hatta sürücü bayan güzelse ufaktan gülüşme de yaşanıyor :)

trafikte ilerlerken aynalara tıkladıgımızda cok kotü homurdanıyorlar ama :) yok babacım ben mılletın aynasına maynasına dokunmam:):) yavasca tıkladıgında kulakların cınlamaya baslıyo bı de kırdıgını düşün!!!! Hele ki adanada......

trafikte ilerlerken aynalara tıkladıgımızda cok kotü homurdanıyorlar ama :) yok babacım ben mılletın aynasına maynasına dokunmam:):) yavasca tıkladıgında kulakların cınlamaya baslıyo bı de kırdıgını düşün!!!! Hele ki adanada......

Usta dert ettiğin şeye bak. Kırılsın ne olacak zaten kullanmıyor. :)

Valla şerit aralarından giderken üç dört defa açık aynayı daha da açtığım oldu :bounce:

Sonra özür diliyorum, düzeltiyorum falan ama acayip mahcup oluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar