RaCe_' Alıntı:
donald abi yukarıda açık açık yazdım okuyabilirsin sayın abim.. :cherry: :joker: :cherry: :joker: :queen:
Sevgili Race,
Evet okudum ve anladim durumu...Cok benzer mali donemlerden gecmisiz, gencligimin seninkinden farki oldugunu sanmiyorum.
Herseyden once, gerci arkadaslar da demis ama, herseyin hayirlisi diyorum.
Sonra diyorum ki, motosiklet parayla satilan bir makinadan ibarettir. Gunun birinde nasil olsa herhengi bir motosiklete yetecek paran olur....ama borc harc, ama piyango, ama alin teri yada baska bir kombinasyon. Onemli olan sen sin. Herseyden once erisebilecegin hedefler koy ve,hedefe konsantre ol. Unutma, sadece motorda degil, hayatta da nereye bakarsan oraya gidersin.
Benim ilk hevesim Yamaha XT600 bir enduro idi. Ruyalarima giriyor, hayali bile icimi yakiyordu ama almam mumkun degildi. Sabirla para biriktirmeye basladim ve iki yil sonunda 50cc bir scooter a kavustum. Dunyalar benim oldu. O gazla devam ettim...bir suru motorum oldu degistire degistire...hepsi elden dusmeydi ama beni mutlu eden makineler oldu.
BMW benim de Turkiye sartlarinda ulasabilecegim bir sey degildi. Yani belki varimi yogumu ortaya koyup alirdim ama inan hic bir motosiklet buna degmez. ABD de hersey taksitle...burada pesin para verene "acaba hirsizmi, uyusturucu kacakcisi filan mi" diye supheyle bakarlar. Sar oradan bana bi tane diye canin ne isterse aliyor, sonra omur boyu oduyorsun...mesele budur.
Sana basarilar diliyorum. Bu gunden itibaren birak racing macing, eli yuzu duzgun ufak tertip bir sey koy kafana...para biriktir, taksite gir birseyler yap al...bek goreceksin hersey daha guzel olacak. Hedefledigin basariya kavusmak gibisi yoktur.
Sevgiler...