İsviçre'den Trıumph'la Gelen Müşterimiz...

Adamlar harbi motorcu kardeşim...niye mi...önce insan sonra motorcu...

moto kültürleri var...hayat standartları muhteşem...para gani...

3 tane ağır motor gördüm diye değil orada az bir süre yaşadım...

Bir süre Zürih Dıetıkon'da bulundum...Halam yıllardır orada ve İsviçre vatandaşı...gelde bu medeniyete bu kültüre bu saygıya hayran kalma...

Trafiğe...insana ...doğaya..oto..boka herşeye saygıları var...:queen:

En önemlisi gelişmiş ekonomileri var alım gücleri çok yüksek...cahil yok...sokağa tükürme diye bir dürtü yok içlerinde...sokaklar ve zihniyet tertemiz...

"sıkıysa tüküründe göreyim" dersem medeniyete bir Türkün bakış açısı kriteri koymuş olurum...la olm adamlar insan...:p

aşırılığa fanatikliğe asla izin yok...Devlet kavramı kafada var...hiçbir suç cezasız kalmıyor...herkes yasalara saygılı...:cat:

yolda bir tane izmarit bulursan Zürihte ben onu gider yerim...:cherry:ısıtmalı yollar..mükemmel asimetrik bir kent...gece 11 den sonra in cin top oynayan hayalet bir kent olur...vs vs...

Misafirimiz Tr de yolda gördüklerinden ve yaşadıklarından dehşet içinde kalmış...

Türkiyede aracların içinde katillerin olduğunu düşünmekte...:queen:

neyse gelelim misafirimiz ve saz ekibinin motörlerine...

SANY1596.jpg

SANY1593.jpg

SANY1581.jpg

ulan estetiğe bak be...:pale:
SANY1582.jpg

SANY1583.jpg

SANY1584.jpg

SANY1585.jpg

SANY1590.jpg

SANY1591.jpg

SANY1597.jpg

SANY1598.jpg

SANY1599.jpg

SANY1600.jpg

SANY1601.jpg

SANY1602.jpg

SANY1603.jpg

buda benim motör kılıklı sahtekar...:queen: kendini motör sanıyor...:p
SANY1589.jpg

Son düzenleme:
Anlatım üslubunuz süper :D Sizin dediğiniz gibi adamlarda para gani emekli olup dünya turu yapıyorlar bizim emekliler Allaha emanet.

ee çok hızlıyımdır......

abi isviçre bence engelişmiş memleket..tek derdi soğuk olması..ondan cezbetmiyo beni ama..yaşanılacak en iyi yerlerden birisi..

Anlatım üslubunuz süper :D Sizin dediğiniz gibi adamlarda para gani emekli olup dünya turu yapıyorlar bizim emekliler Allaha emanet.

halam ve saz ekibi kaç bin frank alıyo bi söylesem şaşarsın...orda hayat pahalı ama yaşam kaliteli...kur farkı var ama çok abartılı bir fark..o para onlara yetiyor orda...burda kral olursun bu kur farkıyla...:cat:

ee çok hızlıyımdır......

abi isviçre bence engelişmiş memleket..tek derdi soğuk olması..ondan cezbetmiyo beni ama..yaşanılacak en iyi yerlerden birisi..

yav mesajımı kontrol ederken baktım arada yabancı bi mesaj...:p

ahh canımm demek soğuk...:p kıyamam o totoşuna.:)olm sen sanayi mahlesi çocuğusun..neyine senin amele...:queen:

halam ve saz ekibi kaç bin frank alıyo bi söylesem şaşarsın...orda hayat pahalı ama yaşam kaliteli...kur farkı var ama çok abartılı bir fark..o para onlara yetiyor orda...burda kral olursun bu kur farkıyla...:cat:

yav mesajımı kontrol ederken baktım arada yabancı bi mesaj...:p

ahh canımm demek soğuk...:p kıyamam o totoşuna.:)olm sen sanayi mahlesi çocuğusun..neyine senin amele...:queen:

hala yabancı diyosunya....:p

eee birde ben sıcağı severim hacı soğukta dondurup saklıyacak bişeyim olmadığında..sıcak herzaman iyidir..:p

Mete sana Triumph çok yakışmış,karizmana karizma katmış güzel kardeşim benim
Hayallerimin motosikleti Triumph Scrambler dır Metecim ( Steve Mc Queen babanın meşhur ettigi efsane motorsiklet) Umarım bir gün ona binme fırsatım olur...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sana yüz verdiklerine göre bütün mahlukata saygılı adamlar, takdir ettim.
sor bakalım onlarda da varmıymış kumaş pontul ve gıravatıynan motur süren.

Abi süper yaa adamlar gerçekten yaşıyorlar bizim gibi sürünmüyorlar;o motorlardan bir tanesi Yamaha XJR 1200 galiba

Makineler temiz ...
Cbf 150 arada biraz sırıtmış :) İdare edicez artık :):rendeer:

kanka hakkaten triumph lar güzelmiş.sende türklüğünü gösterip hemen hacılasaydın birini hem isviçreliler de o kavramı öğrenmiş olurlardı :) yada belki senin pancar motoruyla takas teklif etseydin :)

boneville çok hoşuma gitti..paranın gözü kör olsun:mrgreen:

kimi yer kimi bakar kıyamet ondan kopar...:pale:

hala yabancı diyosunya....:p

eee birde ben sıcağı severim hacı soğukta dondurup saklıyacak bişeyim olmadığında..sıcak herzaman iyidir..:p

totoşun pek kıymetli demek...:p

Mete sana Triumph çok yakışmış,karizmana karizma katmış güzel kardeşim benim
Hayallerimin motosikleti Triumph Scrambler dır Metecim ( Steve Mc Queen babanın meşhur ettigi efsane motorsiklet) Umarım bir gün ona binme fırsatım olur...

vay kankoş...:rendeer:güzellik senin bakışında...:cat:inşallah olur...

sana yüz verdiklerine göre bütün mahlukata saygılı adamlar, takdir ettim.
sor bakalım onlarda da varmıymış kumaş pontul ve gıravatıynan motur süren.

sanki kıtalar arası geziyoz işten eve evden işe 25 km hötöro...

Abi süper yaa adamlar gerçekten yaşıyorlar bizim gibi sürünmüyorlar;o motorlardan bir tanesi Yamaha XJR 1200 galiba

aynen öyle..bizde tukaka derler alma derler adamlar işi biliyor...

Makineler temiz ...
Cbf 150 arada biraz sırıtmış :) İdare edicez artık :):rendeer:

cbfde bana bi hoş grünüyor:cat::rendeer:

kanka hakkaten triumph lar güzelmiş.sende türklüğünü gösterip hemen hacılasaydın birini hem isviçreliler de o kavramı öğrenmiş olurlardı :) yada belki senin pancar motoruyla takas teklif etseydin :)

he he...hacılamanın ingilizce karşılığı ne acep...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete_han' Alıntı:
sanki kıtalar arası geziyoz işten eve evden işe 25 km hötöro...
25 km liğine de olsa amelesin işte mokoko :)

ula biz Samsından getiremedik motoru be

Sağol Metehan abi bize bu güzel şeyleri gösterdiğin için.Hakikaten iki ülke arasında çok fazla yaşam düzeyi farkı var.:pale::bounce:

motorlar güzelmiş gerçekten sanada yakışmış triumph abicim
hele bide gravat üstü mont harika :queen:

triumph ducati bi yanada en sondaki cbf e bittim ben kaç cc o kaç basıyo ?

her zaman söylemişimdir medeniyetin gözünü seveyim adamlar biliyo işi kardeşim:cyclopsan, yahu adamın motoruna niye biniyonki patlatıcan şimdi amortisörünü falan sonra parçasını bile bulamazsın burda kimbilir kaç model .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar