İsviçre Sigortanın Yeni Uygulaması

Geçen yıl motosikleti yeni aldığımda isviçre sigortadan kasko sigortası yaptırmış ve 481 YTL ödemiştim. motor çalınma dahil her türlü hasara karşı sigortalı idi. bir yıl boyunca kazasız belasız kasko poliçesini kullandım ve bu sene hasarsızlık indirimi beklerken başka bir sürprizle karşılaştım. motosikletim artık çalınmaya karşı sigortalı değildi.bir yıl boyunca benden 481 ytl alan, ikinci yıl teminatı daraltarak sözleşme şartlarını kendiliğinden değiştirerek beni aldatan isviçre sigortayı protesto ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MUZAFFER' Alıntı:
Geçen yıl motosikleti yeni aldığımda isviçre sigortadan kasko sigortası yaptırmış ve 481 YTL ödemiştim. motor çalınma dahil her türlü hasara karşı sigortalı idi. bir yıl boyunca kazasız belasız kasko poliçesini kullandım ve bu sene hasarsızlık indirimi beklerken başka bir sürprizle karşılaştım. motosikletim artık çalınmaya karşı sigortalı değildi.bir yıl boyunca benden 481 ytl alan, ikinci yıl teminatı daraltarak sözleşme şartlarını kendiliğinden değiştirerek beni aldatan isviçre sigortayı protesto ediyorum.

www.sikayetvar.com
benim 9 aydır gelmeyen egzozt hava filtresi 2 günde geldi:cat:
düzgün bir şekilde durumu yaz mutlaka sana döncekler:cat:
elinde sözleşme var ise yazıyorsa kesin karşılarlar
bu arada çok geçmiş olsun:rendeer:

filistin06468x60kd5.gif

ısvıcre sıgorta uygulamasını baya onceden degıstırdı(mayısta)ama sıgortalılarına karsı yukumluluklerını yerıne getırdıler dıye bılıorum..sonucta polıceler 1 yıllık..uzatmadan once bunu solemedılerse etık degıl ancak onceden solemıslerse yanlıs bı durum yok ortada..(buarada bende calınmayı odemeyen kasko kullanıorum 125cc oldugu ıcın motorum:( )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar