İsteyen 30 Kişiye GMAIL Davetiyesi!!!

Moderatör (forrap)
emre368, slm hoşgeldin ama TANIŞMA bölümü var oraya bi başlık açıp kendini orada tanıtsan çok daha iyi olur... :king:

Motosikleti
Su Motoru
Katıl kardeş katıl almasanda kalabalık olsun :p

arkadaşlar bende iki taneden 100 tane var siteye dağıtabilirim amma tanesi 1 milyon(haha rekabet buna denir :queen: )

Moderatör (forrap)
toxit, sende mi be :sunny: sitede amma çok gmail davetiyesine sahip olan adam varmış...Yalnız işin güzel tarafı isteyen yok :p Aslında başlığı GMAİL SAHİPLERİ BURAYA diye değiştirsek mi naapsak :queen: :queen: :king:

Motosikleti
Su Motoru
Tamam olm 50 tane davetiyem var hepsini kendime atıcam 50*50 siz hesaplayın artık :D aha sana rekabet 0.50 YKR :p

ii ortalık kızıstı iyice :p
((forrap bak senin için nası reklam yapıyorum ))
arkadaslar ben forrap beyden bir adet G-mail aldım ve inan hayatım deişti :flower: İşler acıldı,yeni kızlarla tanıstım :cherry:
sizede kesinlikle tavsiye ederim,pişman olmıyacaksınız :queen: :queen:
(forrap hesaptan dusersin artık :p )

Moderatör (forrap)
matraks, eywallah abi :thumleft: adamımsın :cat:
aidikurt, tabiki yollarım...yollandı bil buraların en hızlı gmailcisinden en hızlı bi davetiye adresinde :king:

Gene ben kaptım müşteriyi ehehehe :queen: ooooo MeTaL, olmuyo böyle hep ben mi kazanacam yaw :king:

Moderatör (forrap)
ruzgarinoglu, email adresini ver bana (istersen özelden yaz) ben sana davetiye yollarım :bounce:

Moderatör (forrap)
ruzgarinoglu, davetiyen adresine gönderildi...Başka isteyen olursa ben buralardayım bi çığlık atın yeter :bounce:

forrap kardeş kusura bakma ama yaa yanlışlıkla sildim onu bir kez daha yollayabilme şansın varmı acaba yaa bu msjı okuyunca aklıma geldi şimdi sildiğim.... :salut: :salut:

Moderatör (forrap)
ruzgarinoglu, Sıkma canını dostum hemen yenisini yolladım sana :bounce:
moruk02, Senin davetiyende adresinde dostum güle güle kullan :bounce:

Gece gece ne davetiye yollarmışım beee :p :king:

Moderatör (forrap)
ruzgarinoglu, güle güle kullan dostum kazasız belasız :sunny: motordan kalma alışkanlık... :p Tekrar Güle güle kullan :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar