İsteyen 30 Kişiye GMAIL Davetiyesi!!!

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar sahip olmak isteyen ve bulamayan 30 kişiye GMAIL davetiyesi gönderebilirim.

GMAIL Özellikleri : 2 GB. (2000 Mb.) dosya alımı ve gönderimi kapasitesine sahiptir, hızlı ve kolay erişim sağlar, msn de ve outlook da kullanılabilir, gmail sanal disk adlı program ile bilgisayarımda bir sabit disk oluşturup gmailin size vermiş olduğu 2 Gb. alanı bir hdd gibi kullanabilir ve istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her yerden bu programları indirip kullanabilirsiniz.

Evet arkadaşlar GMAIL isteyen arkadaşlar bu foruma yazsın ve istekte bulunsun aynı zamanda gmail istediğinde bulunan arkadaşlar yazılarının altına davetiyeyi atacağım e-mail adreslerinide belirtsin lütfen...

Motosikleti
Su Motoru
Yok mu isteyen :=) desenize bana kaldı :p

Moderatör (forrap)
MeTaL, bende de 50 tane davetiye var isteyen olursa bende yollayabilirim ama sanırım isteyen yok :p neyse neyi kaçırdıklarını bilmiyolar sanırım...Hala mynet kullanan elemanların bu başlığı fullemesi gerekiyodu ama demekki herkeze bizim kadar yer lazım olmuyor :) :king:

Süper Moderatör (BBRR)
ya arkadaşlar benim mail 1gb her maili okuduktan sonra atıyorum yani %15 ini kullandığım hiç olmadı ha bazı arkadaşlarım program alışverişinde kullanıyorlarki o zaman 2 gb de yeterli değil ama yinede teklifiniz için şahsım adına teşekkür ederim :king:

Motosikleti
Su Motoru
:) Valla ya ilgilenen olmadı :p forrap olm parayla satsak bak nasıl dolardı burası :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Sana tanesini 5 YTL den toptan alırsan 10 YTL den satarım :) nede olsa hepimiz kardeşiz ehehehe :p

Moderatör (forrap)
MeTaL, bi ara delikanlı gibi parayla satıyolardı davetiye yi 5 ytl çekiyodu adam tanesine...Ben beleş bulmak için çok aradım :p ama millet kıymetini bilmedi baksana 50 tane var diyom tık yok :silent:
BBRR, bende daha ucuz :p :p

hey millet BELEŞ gmail davetiyesi her kula nasip olmaz :cherry:

ya abi davetiye falan deyince adamın aklına sanki ozel bi gece gibi geliyo :p :p
diyelim alcaz abi ne yapmamız gerekiyo ??

Moderatör (forrap)
tamam baba ne kızıyon :p bana bi email hesabını davetiyeyi göndermem için yaz adını falan yeter.

Moderatör (forrap)
matraks hotmail hesabına davetiyeyi gönderdim oradan davetiyene ulaşıp gmailine kavuşabilirsin bi sorun olursa ben buralardayım bi çığlık atman yeterli :king:

Motosikleti
Su Motoru
Ya beyler ben 2 gün izinliyim dükkanda olmıcam benim yerime çırak Forrap baksın :p

Moderatör (forrap)
BBRR' Alıntı:
su abudik gubidik bilgisayarci mi anlamaz o :cherry:
BBRR, vallaha biraz geç okudum ama genede iyi oldu canım sıkkındı iyi geldi eywallah... :p
MeTaL Abi ilk müşteriyi ben kaptım naber :cherry: Çırak mırak ama senden hızlıyım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar