İşten çıkartıyorlar

Süresiz iş sözleşmesi imzalamıştım 1 sene dolmadan çıkaramazlar mahkemeye versen tazminat alırsın dediler ama dün 2 hafta sonra işten çıkacağım diye bir kağıt imzalattırdılar sert bir şekilde avukat tutmakta kolay değil ne yapayım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Süresiz iş sözleşmesi imzalamıştım 1 sene dolmadan çıkaramazlar mahkemeye versen tazminat alırsın dediler ama dün 2 hafta sonra işten çıkacağım diye bir kağıt imzalattırdılar sert bir şekilde avukat tutmakta kolay değil ne yapayım

İmzalamasaydınız bir hakkınız olurdu ama imzaladığınız için 2 hafta sonra işsiz kalacaksınız ve kendi isteğinizle ayrılmışsınız gibi geçecek kayıtlara.

Bir avukata danışmadan hiç bir şeyi imzalamayın.

Motosikleti
D400
Süresiz iş sözleşmelerinde istediği zaman cıkartabilir, 1 yılı geçerse tazminat vs. vcerir, gecmezse birşey vermez.

Zaten kağıtta imzalamıssınız.

Belirli süreli iş sözleşmelerinde süre bitimi öncesi cıkartılırsanız haklarınız olur.

mutlaka bir avukata danışın avukatlar dava sonuçlanmadan para vb istemez kolay kolay sadece dava masrafı için bir cüzi bir miktar isteyebilir, dava açın hileli istifa dilekçesi imzalatma durumuna giriyor konu, kıdem tazminatınız oluşacak kadar çalıştıysanız ikisi için de işverene dava açabilirsiniz, işveren bu davada kesinlikle haksız çıkacaktır.

Adam kağıdı önüme attı ters bir adamdı zaten kendi adıma konuşuyorum işçisin hiçsin üni mezununa temizliği çok gördüler yazacak o kadar gördüğüm zulümler var ki

Adam kağıdı önüme attı ters bir adamdı zaten kendi adıma konuşuyorum işçisin hiçsin üni mezununa temizliği çok gördüler yazacak o kadar gördüğüm zulümler var ki

Üniversite mezunusunuz ve bu Türkçe ile mi yazıyorsunuz? Vallahi yanmışız biz!

s-4168a3926d2271661e838fcffebf5873e8320dd8.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar