X-utku-X ,değerli kardeşim;gv 250 maliyet olarak yüksek gelirse,çinli tercih yapmak durumunda keeway olabilir demek istemiştim. Çünkü benden önce yazanlar sl150 gibi alternatifler sunmuşlardı.

Regalin motor teknolojisi için yazdıklarımda bir eksik ya da fazla varmı? Milli sistemle çalışan,dolayısıyla çok titreyen,görüntünün sağlam olduğu,sıvı soğutma ile eksiğinin makyajlanmış bir çinli olduğunu ifade ettim. :bounce:
Motor çalışırken elle kontrol edip rahatsız edici tireşiminin olmadığını yazmışsınız! Titreşim hareket halinde ve devrin yükseldiği noktada gerçekleşecektir.
Keeway super shadow sayfalarına bir bakıcak olsanız benim realist şekilde artıları ve eksileri yazdığımı görebilirdiniz.Bindiğim motosikletin şovanistliğini hiç bir zaman yapmadım.:wiinkk: Maksat bilgim kadar yardımcı olabilmek. :bounce:
Regal Raptor için başka siteden alıntılar…
*Vidalarını sıksık kontrol edin biraz titreşimden dolayı civataları çıkabiliyor binmeden mutlaka gözle kontrol şart
*Artık elde tornavida, sıkarız durmadan.Olmazsa da cıvataları bir beden büyüğü ile değiştiririz. Valla zaten, sizin gibi metheden genç arkadaşlara güvenerek aldım. Çünkü gençlerin motorları nasıl hoyratça kullandıklarına şahit oluyorum çok defa.Demek kıramıyorlar ki methediyorlar..
*Regalde v motor olsa 10 numara olcakmıs.
* Titreşim var ve servisten eve plakanın civatasının biri düşmüştü.
''Bu arada yeri gelmişken; bu olaya karşı ne yapıyorum biliyor musunuz? Pul yerine ya da pulla birlikte musluk zıvana lastiği takıp öyle sıkıştırıyorum. Deneyin memnun kalacaksınız. Tabi ısınan kesimler olmaz. Oralara da yaylı pul (rondela diyorlar galiba) takmak gerBaşkentte Regal satan bayi kalmadığını hatta servis diye bir yerin bile olmadığını üzülerek bildiririm.
* Geçenlerde sarıkayaları aradım ankarada bir bayi teli istedim adam dediki bir bayimiz var ama telefonu yok demezmi
Neyse aldım adresi atladım arabaya bastım gittim
Amaneeeeyyyy birde ne göreyim..
Bayi dene yer 5 meetre bi bisiklet motosiklet tamircisi yedek parça yok Mondialden temin ediyoırmuş parçaları..
Yani lafın özü Ankarada Regal mefta olmuş...
Vibrasyonun faydaları..
1- Kan dolaşımını düzenler,
2- Damarlarda plak oluşumunu engeller, böylelikle inme veya enfaktüs riski minimuma düşer,
3- Böbrek ve safra taşı oluşumunu engeller, varsa düşürür,
4- Bacak kaslarına sürekli masaj yaparak rahatlama sağlar,
5- Kabızlığa iyi gelir, ancak ishal durumunda Regal'e binmek önerilmez,
6- Grip durumunda solunum yollarının açılmasına yardımcı olur,
7- Kepeği engeller varsa hızla dökülmesini sağlayarak kısa sürede arındırır,
8- Regalciler Kırım Kongo'ya yakalanmazlar, kenelerin vücudunuza tutunması neredeyse imkansızdır, yürürken veya otururken tutunsa bile ilk sürüşte düşerler,
9- Herhangi bir bakteri türünün vücudun herhangi bir bölgesinde kolonize olmasını engeller, ne kadar uğraşsalar da bir araya gelemezler,
10- Radyasyona karşı bile direnç kazandırır,
11- Yağların yakılmasını sağlayarak kilo vermeye yardımcı olur,
12- Kanın en ücra hücrelere dahi ulaşmasına yardımcı olarak selüliti engeller,
13- Beyinde reaksiyonların daha hızlı olmasına yardımcı olarak parlak fikirlerin çıkmasını sağlar, ancak fazlası düşünsel bulanıklığa sebebiyet verir...
14- Uzun vadede Parkinson'u engeller
15- Sinir hücreleri arası veri iletimi daha hızlı gerçekleştiğinden refleksler çok iyileşir, böylelikle kazalardan korunursunuz,
16- Toksinlerin atılımını hızlandırarak bedava Detoks yapmanızı sağlar,
17- Vücudun kendi kendini titretme mekanizması uzun vadede körelir. Böylelikle büyük iş toplantılarında, sunumlarda heyecanınızı gizleyebilir avantajlı duruma geçersiniz.
18- Köprüden bedava geçebilirsiniz. Hiç bir kamera sizin plakanızı net çekemez...
19- Herhangi bir deprem durumunda soğuk kanlılığınızı koruyarak sağlıklı kararlar verebilirsiniz, 7.4 nedir ki?
Özetle Regalciler daha sağlıklı, daha uzun ömürlü, daha başarılı olurlar... Demek ki Vibrasyon öyle sanıldığı kadar kötü birşey değilmiş

))