işte yeni yol arkadaşım..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhalar dostlar..bilindiği üzere bir önce ki motorum çalınmıştı ancak hiç bir haber alınamadı ne yazık ki...ancak nasıl bir tutkuysa bu onsuz olmuyor..
işte bu da yeni gözdem uzun zamandır istediğim bir motor..ve artık benim..
kızımız temizlendi paklandı..test sürüşleri yapıldı ve artık sizlerle tanıştırmanın zamanı geldi..:)
işte buyrun..adı da Caroline..:)
daha namuslu bir isim olsun isterdim ama almaya gittiğim arkadaşım koydu ismini..öyle de kalsın..:)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun allah yardımcın olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim sağolun..allah hepimizin yardımcısı olsun..

Eski motoruna üzüldüm geçmiş olsun.Yeni aldığın tiger çok güzel gözüküyor,hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.ismide yakıyor ortalığı :),geçenlerde benim arkadaşta bir motor aldı adını hürrem koydu :)

hayırlı olsun tekeri düz bassın. ben de bulayım bi isim. mavi yamaha xt125r. öneriler nedir?

hayırlı olsun,tekerin düz bassın .Kızımız çok güzelmiş :)

Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun , kazasız belesız uzun yollar yapman dileğiyle:rendeer:

Caroline demek.. Artık etrafta Caroline'e biniyorum diye gezersin :queen:

Hayırlı olsun. :)

Bu arada o sis farları gece nasıl gösteriyor?

Mersin İl Temsilcisi
kazasız belasız sürüşlerde hayırlı kilometreler yapmanı dilerim :)

Hayırlı olsun. O motora binince tam nickın gibi olursun vallah...
Benim motorumun aynısı ben çok çok memnunum. Bu motorla ilgili sorunun olursa danışmanın olurum. İlk tavsiyem; eğer zinciri döndüren şanzıman kafasındaki dişli değiştirilmemiş ise (orjinalı 13 dış) 15 diş ile mutlaka değişmeni tavsiye ederim. Bunun bedeli yaklaşıl orak 35-40 TL cıvarında . Motosiklet resmen bir vites daha hızını arttırıyor. Rampa çıkışlarda da etkilenmiyor. Benim kahrimi çok çekti. Sayısız anılara beraberce imza attık. Fakat onunla olan dostluğum hiç bozulmadı. Kazasız belasız kullan. Yerlilerin kralıdır...

hayırlı olsun. görünümü ilk gördüğümden beri beni çok çeken bi motosiklet. güle güle kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim..:) kızımız gururlandı..hepimize kazasız sürüşler diliyorum..
sis farları gece ve gündüz yakıyorum gece yakın mesafe oldukça iyi görünüyor..yol ışıl ışıl oluyor..uzun mesafede pek etkili değil zaten..
dişlileri de bilmiyorum değiştirsem mi acaba ..çünkü şu anda çok rahat 120 yapıyor..maximum 125 görüyor..çekişi de harika..ama yine de bilemiyorum...
caroline ile çok güzel planlarım var..:) yardım konusunda da gerçekten teşekkürler..mutlaka ihtiyacım olacaktır osmanba...:)

normalde pek begenmem tiger'ları ama bu hoş ve temiz görünüyor, hayırlı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar