İşte yeni motorum GV650 hayırlı olsun bana :P

slm mrock hayırlı olsun.Allah izin verirse bende almayı düşünüyorum.yalnız sormak istediğim soru şu: bu makineyi alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyleri anlatırsan sevırım.çünki aktarma farklı ve üretimden kaynaklanan bazı sorunlar var(depo şamandra ve gidonda civata gevşemeleri)bunlar yada buna benzer.beni bu konularda aydınlatırsan sevınırım.şimdiden teşekkürler.

not:arkadaşlar gv650 arıyorum bilen duyan varsa haberdar ederseniz sevinirim.

saol arkadaşım.Genel olarak motordan memnunum.Dediğin kronik sorunlar bende de var.Gidon somunun kısa olması,Deponun çatlaması ve debriyaj kavramasında "çır çır " şeklinde ses var.Bunlar halledilmeyecek sorunlar değil.Alırken genede bunları göz önünde bulundur.Bunun haricinde makine fiyatını fazlasıyla hakediyor.

Hayırlısı olsun uzun süredir sahibinden de satılıktı bu makine 7990 fiyatı vardı,kazasız sürüşler dilerim.

t.ederim dediğiniz gibi sahibinden.com da bir süredir satılıktı kısmet banaymış...

Son düzenleme:
kral gibi makina kardeş hayırlı olsun kazasız belasız kullan kütahyada askerlik yaptım severim o soguk memleketi kütahyada makina sayısı artıyor desene bundan sonra

evet dostum chopper/cruiser ağırlıklı olarak sayımız baya çok oldu.Yolunuz düşerse misafirimiz olun,bekleriz motorcu dostlarımı....

evet dostum chopper/cruiser ağırlıklı olarak sayımız baya çok oldu.Yolunuz düşerse misafirimiz olun,bekleriz motorcu dostlarımı....

bi gün motorla gelicem mutlaka kütahyaya büyük ihtimal bu yaz hatta ben ordayken kütahyada sayılı 3-5 büyük makina vardı bir yeşil bir chopper birde gri bir racing vardı hiç unutmam her carsıya cıktıgımda görürdüm antepli seyfinin oldugu caddede parkederdi

Arkadaşlar motoru İstanbuldan aldım.2006 model Hyosung GV650 ve 7800 km de.Ocak ayına rağmen dün motorumu tehlikelide olsa Kütahyaya ulaştırdım.Gerçekten gücü ve torku çok yüksek.1.vitesi 85 km/h kadar uzuyor.Aldığımdan beri 5. vitesi daha göremedim.240 kilo ağırlığı ile oturaklılığı, süspansiyonu,önde çift arkada tek diskiyle frenlemesi ve 73 bg 90 derece V-twin,su soğutmalı, kayış aktarma motoruyla parformansı büyüleyici,Yakıt olarakta 230km de 30TL 95 oktan yaktı işte fotoğrafları buyrun.

[/

[URL=http://imageshack.us]

gule gule kullan inşallah .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar