İşte Taksicilerin Terbiyesizliği.....

olay 5 ay önce olmuş. bunu bilerek geçmiş olsun diyorsunuz değil mi? ama iyi olmuş güncellendiği, ibret almak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım çok geçmiş olsun
daha motora binecek ömrün varmış.
hani yiyecek ekmeğin varmış derler ya:)
Gecenlerde normal şekilde bir şeridi kullanarak gidiyorum (sağ şerit)arkamdan arabanın biri sürekli kornaya basıyor.bende elimle işaret ettim geç diye ama sol şerit kapalı bu geçemiyor benim hakkım olan yolu kullanmak istiyor.beniki tekerde olsan en az onun kadar vergi ödüyorum motorum için devlete(kawasaki vn 800 taşıt pulu 139 ytl buara) yani o şerit benim hakkım.
sonra bu ş...siz solladı geçerkende bana bagırdı"ezilicen ezilicennn" nasıl sinirlendim ve bastım gaza yanına geldim "dur lan o... çocugu dedim"adam bi irkildi ve bastı gaza nasıl kaçıyor ama az ilerde kavşak vardı ve kırmızı yanıyordu.bu kaçacak ya devam etti ve olan oldu.yeşilde geçen arabanın biri buna yandan bi kitledi....haaa dedim müstahakını buldun ve hiç durmadım yoluma devam ettim.
ya arkadaşlar terör estirelim demiyorum ama bazan hakedene de hakettiğini vericen.
hepiniz iki teker üstünde kalın tekrara geçmiş olsun arkadaşım :)

aptallık parayla değil ya iyi olmuş abi sana bişi yapamamış ya gerisinde belasını bulmuş

SaTo geçmiş olsun arkadaş umarım kimsenin başına bir daha böyle şeyler gelmez. İstanbul'da bu trafik ve böyle sürücüler olduğu sürece çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Kazasız Günler Dileğiyle

kardeş çok geçmiş olsun senin başına gelenlere dikkat etmek lazım bizler senin gibi seri olamayabiliriz bende düştüm ama sola kaçmadım kaçsam soldan gelen araba çarbacaktı olduğum yerde kaydım düştüm ama benim hızım yavaştı yani araçlara dikkat etmek lazım ben motor kullanmaya başladığımdan beri araba ile trafikdeyken motorlulara çok dikkat ediyorum allah korusun hatamız pahalıya mal olabilir sana tekrar geçmiş olsun umarım böyle bir kaza kimsenin başına gelmez "ulan şerefsiz şoförler dikkatlı olun lan " oh be rahatladım

Geçmiş olsun allah beterinden korusun...

Taksi

::sos::

Dolmuş Minibüs

Bu üçgene yaklaşmamak lazım (bermuda üçgeni gibi)
Önceden benimde ehliyetim yoktu 6.200km yol yaptım ehliyetsiz
tekrardan büyük geçmiş olsun...:rendeer:

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ NE DİYELİM.ALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİŞEY VERMESİN...:cyclopsan

lan sato benim abimde taksici odamı şerefsiz oluyo lan.tmm adam salaklık yapmış ama bütün taksicilere konuşma bide motor sürmeyi öğren sonra trafiğe çık hem trafikte hiçbi arabanın arkasından gitme sürekli solla!!!!!!

o taksici istisna değil, istisna olan abin (tabii düzgün kullanıyorsa) ve istisnalar kaideyi bozmaz. bunda sinirlenecek birşey yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
King_Onur_71' Alıntı:
lan sato benim abimde taksici odamı şerefsiz oluyo lan.tmm adam salaklık yapmış ama bütün taksicilere konuşma bide motor sürmeyi öğren sonra trafiğe çık hem trafikte hiçbi arabanın arkasından gitme sürekli solla!!!!!!

hiç yakışmamış king onur.1.si bir bayanla "lan" diye konuşman çok ayıp;
2.si arkadaşın motor kullanmayı bilmediğini nerden çıkardın?(belki senden benden iyi kullanıyor.)
3.sü eminim ki arkadaş "her taksicinin" böyle olmadığını biliyordur,sadece kelime hatası yapmıştır,yada bi an için ağzından dökülen kelimeler bunlardır.

eğitim şart :pr: :pr:

o kadar düşünece kkapasiteleri olsa taxici olmazlardı herhalde =))p
aralarından adam gibi taxici, şöför az çıkıyo vala

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar