İşTe SoRu Ve CeVaPlArIn SoNuCu

Arkadaslar a2 motor ehliyeti sınavıdan cıktıktan sonra motor bolumunden korkuyordum bugun sorulara baktım traifk 1 saglık 1 motor 2 yanlıs cıktı bn sürücü kursundan hediye kazanamam demi şimdi motor almaya karar werdim markayı sizleren bekliyorum ve niçin oldugunu tabi !!! :bounce:

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim !!!!!

Sürücü kursundan ne gibi bir hediye beklentisi içerisindesin ? :p

Sürücü kursundan ne gibi bir hediye beklentisi içerisindesin ? :p

bilmiyorum bir ara.. 100 yapana hediye war diyorlardı da bnde 97.5 yaptım :p

motor konusunda scooter ve chopper arasında karasızm önerilerinizi bekliyorum heryerde kullanabilecegim tarzda olsun :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben Byi alırken 3 dersden full çekene kurs ücreti geri veriliyodu.2sinden full çekenede çeyrek yada yarım altın veriyolardı tam hatırlayamıyorum.ben motordan ful sağlıktan 1 yanlış trafikten 1 yanlış yapmıştım.2 soruda doğru yapsaydım kurs bedava.ama tenbellik yaptık hiç çalışmadık.aklıma geldikce üzülüyorum. ;)

cok calisman lazim coook :)
bence tekrar gir sinava bu sefer yapicana inaniyorum :)
bu arada ilk defa binceksen tabiki scooter

Ah bı yasım tutsa son 5 yılın sorularını cozum full yapmaya calısıcam nese az kaldı sınava 400 gun falan

abi adam motor önerin demiş daha motor markası bile yazmamış kimse :)
heryerde kullanmak we rahat bi motor istiyosan scooter iidir.. bi çok markanın scooter tarzı mevcut zaten kendine we maddi durumuna en uygunundan başlarsın... (yeniysen bws ile az deneyimliysen 125lik ile deneyimin yeterliyse burgman 400 ile faln)
rahat we ii görünüşlü bişi istiyosan cruiser olarakta hmmm cruiserla başlangıç yapman biras zor olur sanırım anca regal raptor 250 falan olur yani çinli... ben şimdi sana kalkıp dragstar 250 al dersem ayıp etmiş olurum...
seri ve az rahat bişi istiyosan al bi tane 2. el hyo gt250r takıl kafana göre

Bu siteye ne zamandan beri takılıyorsun bilmiyorum ama senin bu durunla ilgili acılmış bir çok konu ve yapılmış belkide 100 lerce yorum var. Biraz arastır bulursun...

şimdi sen terziye gidipte ölçü vermeden, denemeden elbise diktirebilir misin?
bu soru da ona benzemiş.her yola gelsin diyosan BMW 1150 gs adventure tavsiye ederim.sordugun soruda ki kadar net cevap vermeye çalıştım.

Ben de bizim kursta birinci olmuştum ama vermediler hediyeyi (3330 cep tel :p )gerekçeyse üçünden 1oo almak gerekliliğiydi ben motorla saglıktan 1oo almıştım :p

şimdi sen terziye gidipte ölçü vermeden, denemeden elbise diktirebilir misin?
bu soru da ona benzemiş.her yola gelsin diyosan BMW 1150 gs adventure tavsiye ederim.sordugun soruda ki kadar net cevap vermeye çalıştım.

+1 , bende anlatmaya calistim ama anlamak istemiyor :)

slm arkadaslar bende mondıal 100 kh var
dun kaza yaptım araba carptı arka tekerı tutan sase egılmıs on cene egılmıs bunlar sızce ne kadar tutar yardımcı olursanız sevınırım beklıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sınavlarda ki ; araba ve motosiklet ehliyetimi birlikte almıştım, hepsinden 100 aldım :mrgreen: normalde kursun tamamı ücretsiz oluyormuş ama benden son taksitimi almamışlardı :) Bu arada aldığın bu eğitim sana yeterli olmayacağından özel eğitime gitmeni öneririm motosiklet almadan daha sonra küçük cc ile başlarsın haydi bakalım sana kolay gelsin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar