işte size 350 jawalar.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahanda benım hasta oldugum motorlar.....350 jawalar.....resımdekı ben ve gara cavam.....bır zamanlar tabı.....

gırın sıteye görun garacavlarımıı
http://slovakyali350.sitemynet.com/

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
acıcık bekleyınde butun resımlerı görun.....

egerkı gs500 ü adam akıllı yapamazsamm motoru bozcam ve bıtene 350 jawa alıcam....
gsnın jantları göstergelerı frenlerı falan jawaya gecırcem....

direksıyon...ön masa falan hep jawaya gecırcem..........

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
6 silindirli olan güzelmiş:cat:

bende o motora bayıldımya abııı...... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

şuan da zaten satılık ılanlara bakıom....
temızınden ve gara renklısınden 350 jawa bılenınız varsa buraya yazarsa sevınırım arkadaslar....

Son düzenleme:
heheytt arkadaş çok guzel bir sayfa hazirlamış teşekkür ederiz hele orada halk arasında teneke java diye tabir edilen jawa ları gorunce cok sevindim. Saka bir yana bende buralarda bakiniyorum oyle bir alet bulabilirsem uygun fiyata orjinaline sadık kalarak gıcır gıcır toplamayıp binmeyi düşünüyorum.

350_jawa.jpg

jawa_man_sa.jpg

Java'lar konusunda bilgili ve araştırmacı bir arkadaş, ama yazdıklarının içindeki bazı kelimeler bilgi ve görgüsünü gölgelemiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Java'lar konusunda bilgili ve araştırmacı bir arkadaş, ama yazdıklarının içindeki bazı kelimeler bilgi ve görgüsünü gölgelemiş.

o sıteye bende cvp yazdım..dememkkı duzgun cvp yazmayan bagzı moklara hıtaben yazmıstır o cvbı...emınım yanı...zaten yazıdanda anlasılıyor....

Ya motorlar güzelde.................:p

eeeeeeeeeeeeeeeeeee:silent:

devam et :silent: :silent:

Son düzenleme:
Ya motorlar güzelde küfürler pek hoş değil onu demek istedim :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya motorlar güzelde küfürler pek hoş değil onu demek istedim :)

haaaaaa öyle desene yaw...bende motorlar hakkında kötü bısey dıycen sandıydım....egerkı küfür etmekte haklıysa adam bence küfürlerde baya güzel..demekkı hak etmısler.....

haaaaaa öyle desene yaw...bende motorlar hakkında kötü bısey dıycen sandıydım....egerkı küfür etmekte haklıysa adam bence küfürlerde baya güzel..demekkı hak etmısler.....

ewet aynen oyle adam basmış galayı...cawalarda güzel amma ha
konyada en çok sille lilerde var bunlardan dolu duru.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benım ılk göz agrım gara cavam..hanı derlerya herseyın ilki unutulmaz diye...bende cavamı unutamıom.... pişmanım sattımaa yawww :pr: :pr:

Benim motosiklet tutkum Java'larla başlar. Bundan 30-35 yıl öncesinde 250 cc.lik kırmızı Java kaynardı memleketimiz, hepsi pırıl pırıl, Gürül gürül bir ekzoz sesi, dağa, bayıra, tarlaya, bahçeye ulaşmanın yegane aracı onlardı.
Benim motoru şimdi o yollarda düşünüyorum! ı ııhhh..... garibim tam entel dantel tipli. iki günde nalları göğe gelirdi.
Java'ya 4 kişi bindiğimizi bilirim, tabi yanlış ama! ser de gençlik var. olcek o kadder.
Uzun lafın kısası; Ülkem insanına motoru sevdiren JAVA ve kardeşi CZ'dir.
Site'yi yapan arkadaşımıza başarılar, konudan haberdar olmamızı sağlayan Bahadinli kardeşimize de teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sende sağol abıcım....
ya gercektende jawa ötekı motorlara göre cok farklı ya...suan gs500 var ama gara cavamı mumla arıom abi yaa.....bide hastalari haric kimse jawayi sevmez....yok teneke derler,yok köpek gibi yakıo derler....

gecenlerde arkamda birisi derby 125 le gelıii..bana dediki ya kardes önumde 138 le gidion dedi...adam sasırdı 138 i görünce...demmekki jawayi tanimiyor....bende normal hızı dedım....yani jawayi kötü bısey sanıyorlar...gercektende jawa hastalıgı baska yaw.... öptüm cava miii :rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
sende sağol abıcım....
ya gercektende jawa ötekı motorlara göre cok farklı ya...suan gs500 var ama gara cavamı mumla arıom abi yaa.....bide hastalari haric kimse jawayi sevmez....yok teneke derler,yok köpek gibi yakıo derler....

gecenlerde arkamda birisi derby 125 le gelıii..bana dediki ya kardes önumde 138 le gidion dedi...adam sasırdı 138 i görünce...demmekki jawayi tanimiyor....bende normal hızı dedım....yani jawayi kötü bısey sanıyorlar...gercektende jawa hastalıgı baska yaw.... öptüm cava miii :rendeer:

Tamam len abartma....Git değiştir o zaman javayla motorunu....Sat onu sana jawa bulayım....Ya da mz alalım....

Kurtul len şundan....:cat: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar