İşte SENATOR'ün resimleri...

Hayırlı olsun güle güle kullan...

Teşekkür ederim Sanlı.

Maxi scooter tarzım olmasada wallaha görünüşü çok fena. Hani derler ya memleket gibi motor :mrgreen: Hadi hayırlısı olsun dikkatli kullan ama ha:cat:

Memleket gibi motor ha.O da güzel.Saol kardeş dileklerin için.Dikkatli olacağım.:cat:

Hayırlı olsun .kazasız belesız kullanman dileğiyle

Saol kardeş.

Arkadaşlar yanlız bu makina çok dikkat çekiyor.Bir nazar boncuğu istiyor galiba.

Son düzenleme:
Özkan dostum hayırlı uğurlu olsun....

Umarım beklediğine değmiştir.
Bu arada cidden seni niye bu kadar beklettiler?

Özkan dostum hayırlı uğurlu olsun....

Umarım beklediğine değmiştir.
Bu arada cidden seni niye bu kadar beklettiler?

Kardeş değmezmi.Beni niye beklettiler;tamamen satıcının keyfi.Günde 10 kez aradım,ama adam rahat.Neyse kavuştuk işte sonunda.

ÖN FARI BİRAZ DAHA BÜYÜK YAPSALARDI İYİ OLACAKMIŞ NEYSE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER..............

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanman dileğiyle nazar değmesin

Son düzenleme:
özkansava kardeş ben de motoru bununla değiştirmeyi düşünüyorum benim motora kaç para verirlerki??125cc pasific oralarda 2. eli ne kadara gidiyor bilgi veririseniz seniçli olurum şahsenem:???=?)=/&/+'E

özkansava kardeş ben de motoru bununla değiştirmeyi düşünüyorum benim motora kaç para verirlerki??125cc pasific oralarda 2. eli ne kadara gidiyor bilgi veririseniz seniçli olurum şahsenem:???=?)=/&/+'E

Kardeş bir sorayım haber vareceğim:cat:

hayırlı olsun kardeş :)

Allah razı olsun mert saol.:cherry:

Hayırlı olsun,Kazasız belasız.

Saol salihgureli.Allah razı olsun kardeş.

Kardeş birde seninkinin model yılı ne?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar