işte o an benim bittiğim andır sedat abi .!

:pr::pr::pr:Bir zamanlar sürekli deniz otobüsü ile Bandırma'ya gitmemiz gerekiyordu 3 arkadas yine birgün 3 kişi çıktık yola tabi uzun yol 3. nolu arkadas gemide dolaşıyor biz ise gazete muabbet durumları; 3 nolu arkadas bi süre sonra geliyo ve ballandıra ballandıra arka taraftaki (ayakta durulan yerde )2 adet fıstık gibi sarısın uzun boylu turistin durduğunu ve harika olduklarını anlatıyor rus olabilirler diyor ...ee tabi bi süre sonra biz sıkılıyoruz hem dolaşalım hem misafir perverliğimizi gösterelim kızlaara diyerek başlıyoruz geminin arka tarafına doğru gitmeye bi bakıyoruz gerçekten harika off dedirtecek tipler evet evet diyoruz bu kızlar onlar harika yaratıklar tabi bizde ingilizce Mr and Mrs.Brown'un hafta sonu sinemaya gitmeleri ile sınırlı bu yüzden biraz sevaba girelim kızlara bişey diyemesekte gözlerimizle anlatmaya çalışalım diyoruz ve arkadas gayet rahat bi şekilde kızlara baka baka ne kadar güzelsiniz vs vs. kendi dilimizde iltifatlar makaralar anlıyosunuz siz onu hatta bizi anlamıyolar ya argo laflar gırla gidiyo bi süre sonra tmm diyorum yerimize gidelim :pr::pr:
veee kızlardan biri bana pardın saatiniz kaç acaba diyerek başımdan aşşağıya bir kaynar suyu boşalttı şok olduk
nasıl nasıl inandım pis 3 numara :pr::pr:
ben o gün ciddi bittim...

işin kötüsü internet teyken yakalamış seni bizim kız sabaha kadar chat yapıyor demişdir kesin oysa ders yaparken yakalasaydı çok çalışıyo bizim bu kız dicekti aferim ona:cherry::mrgreen:zaten hep öyle olur iyi şeyleri yaparken kimse görmez:mrgreen::rendeer:

allahtan yaptığım ödevleri sonradan görüyorlar da bana da hak veriyorlar. yoksa haklısın :wiinkk:
hııı bir de sitenin bağımlısı olduğumun farkındalar :cherry:

geçenlerde ZONGULDAK KARAELMAS üniversitesinin şenlikleri vardı. Ben de Şenlenmeye gitmişdim :queen: neyse kampusun içinde bi alanda ZKÜ'ye bağlı MYO okulları kamplar kurmuşlar çadır faLan açmışLar bende Devrek MYO'nun çadırını bulmak için orda duran guzel iki tane arkadaşın yanına gittim ve dedim ki Devrek LİSESİ'nin çadırını nerde bulabilirm. Bi an kızlar afalladı tabi kampusun tam ortasında biri liseden bağsediyor die ee tabi bende haliyle afalladım hemen toparladıma ama iş işten Geçmişdi işte o An Benim bittiğim aNdır... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar