işte nihayet yeni motorumu aldım..

hocam bu gün asıldım asıldım 70-80 in üzerine çıkmadı:pr: gerçi şuan bütün gün dolaştım toplasan 10 veya 15 km dedir:queen:

Sen Çıkamazsın Ama Bir Başkası Çıkabilir :) Devir Saatini İYi Kullan + Ben Motosikletim iLe 125 Yaptım Benim motosiklette SEninkinin Aynısı Tip Olarak Benimki Japon Malı..

çok teşekkür ederim bu haftaki direksiyon sınavınıda verdimmi tamamdır toplantılara bende geleceğim.ehliyeti sınavdan kaç gün sonra teslim ediyorlar bilen varmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeşim,allah kaza bela vermesin keyifle kullanman dileğiyle,en güzel en sağlıklı motor 90 km yi geçmeyen motordur sağlığın için

Mersin İl Temsilcisi
Hayırlı Uğurlu Olsun.
,kazsız Sürüşler Dilerim

Hayırlı olsun fakat motoru yeni almışsın hemen zorlamışsın rodajını tamamla öyle bas bence.

Hayırlı olsun. İlk önce motorla verilen kitapçığı oku, 110 km/h hayal değil ama önce rodajını iyi yapman lazım ilk 1000 km önemli.

Hayırlı, uğurlu olsun. Çok kullanışlı bir motora benziyor. Mesele hızlı değil keyifli gezebilmek. Umarım motorunuzla güzel anılar paylaşırsınız.

hocam yaw napıosun daha 15-20 km dedir dediin motorla top speed yapılırmı günah asılma o kdar sonra çinli motor böle asyalı motor böle diosunuz hocam biraz daha zorlarsan motoru yakında motoru da o hız yaptıın asfalttan toplarsın. şuan da sana tavsiyem en sağlıklısı 1.000 km ye kadar motoru zorlama ondan sora zaten kendi kendine gürlemeye sana torku hissettirmeye başlar bakıyorum da böyle bir tawsiyeyi kimse bulunmamış nedense neyse hayırlı olsun güle güle bol km.lerde kullanman dileğiyle....

hayırlısı olsun kardes az yakan orta kacan motor ama sehır ıcı ıdeal bende ıkı tane motor var ybr 125 ve resımdekı shadow ınan sehır ıcı 125 cc motorun ustune tanımam agır ve yuksek cc motorlar sehır ıcınde hem hantal kalıyor hem de cok ısıtıyor ve sankı altında soba var gıbı terletıyor :)

Para biriktirdiğim de ilk tercihim bu motordu fakat gördüm ki yakıt göstergesinin olmaması beni şoke etti o yüzden bu mtordan soğumuştum

Nice kmlere arkadasım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar