İşte motor böyle bir zevk...

büyük cesaret ya ufak bi hatada kaç takla atarsın sayamazsın:cyclopsanara sıra yalpalıyor ama kar var ondandır,Yüce abi sen bu siteyi ezberledin izlemediğin video kalmamıştır herhalde:wiinkk:

yemezler abi hiç istanbula gelirlermi..

Onlar da bizim videoları seyrediyorlar, adamlar motor cambazları diye..:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

büyük cesaret ya ufak bi hatada kaç takla atarsın sayamazsın:cyclopsanara sıra yalpalıyor ama kar var ondandır,Yüce abi sen bu siteyi ezberledin izlemediğin video kalmamıştır herhalde:wiinkk:

Kıskaç altındalar...:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------

istanbula kar yağmuyor bi yağsa bak biz neler yapıyoruz :)

Hi pop yaparız motorla...:queen:

Onların karlı dağları varsa ve burada cirit atıyorlarsa bu bişey değil..
Bizim de bayan sürücülerimiz var trafikte :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi senin verdiğin linkleri izlemek bende huy haline geldi, len diyorum yüce abi verdiyse bu linki kesin bir şey vardır :) şu ana kadar hiç yanılmadım :)

teşekkür gene yuh anasını yavv dedim sabah sabah....:rendeer:

çekim gerçek. cansız mankeni motora oturtup uçurumdan aşağı yuvarlamışlar. durum bundan ibaret arkadaşlar, tırsmayın tırt motorcu muyum acaba diye :)

Video çok güzel.
Ancak belirtmek gerek kullanılan kamera balık göz, bu yüzden düz olması gereken ufuk çizgisi yuvarlak ve motorun gittiği patika yol aşırı dar gözüküyor yamaçlarda aşırı dikmiş gibi görünüyor. Sürüşü videoda bu kadar korkutucu hale getiren balık göz kamera. Güzergah zaten yürek hoplatacak kadar güzel ve heyecanlı ama korkutacak kadar değil.

bana fake gibi geldi montaj olma ihtimali var mıdır zira kask hiç kıpraşmıyor ?

Bende montaj olduğu kanaatindeyim. Böyle bir arazi sürüşünde hiçmi başınız oynamaz ve bakış yönünüz değişmez.:silent:
Tüm vücut hareket halinde iken başınızı tüm bunlardan bağımsız olarak aynı konumda nasıl tutabilirsiniz.:silent: Ben ikna olmadım.
Ama yine izlemek keyifli idi. paylaşım için teşekkürler.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar