İşte motor böyle bir zevk...

heyy allahım ya..bu adamlar çıldırmış.. videoyu izlerken kanım çekildi.. adamın yerine besmele çektim.. paylaşım için sağol yüce abi..bi gün kalpten götürecen beni :cherry:

Harika ya canım çekti şimdi bi kros olsa altımda neler yapmazdım :mrgreen:
paylaşım için teşekkürler.

heyy allahım ya..bu adamlar çıldırmış.. videoyu izlerken kanım çekildi.. adamın yerine besmele çektim.. paylaşım için sağol yüce abi..bi gün kalpten götürecen beni :cherry:

Ya kardeşim bunların ki ne ki biz İstanbul trafiğinde motor kullanıyoruz, sıkıyorsa gelsinler buraya..:queen:

bana fake gibi geldi montaj olma ihtimali var mıdır zira kask hiç kıpraşmıyor ?

Olur mu ya böyle şey eğer harbiden böyle birşey varsa on numara bi olay. Yaşamak isterim...

Bende ön tekerlek dişlerinin hiç oynamadığını yani ön tekerlek dönmüyor gibi gördüm iki defa izledim..

Montaj olacağını zannetmiyorum çünkü güneşin geliş açısına göre oluşan gölgeler filan kasta gayet net ama eğer montajsada harbi ustaymış diyelim :)

Abi bu fotomontaj ya. Teker hiç mi çamur kar olmaz. Bide arkadaşın da dediği gibi kask hiç oynamıyor. Sahte sahte:cherry: Ama güzel bi olaymış.

süper yaaa :D insan izlerken bu kadar heyacanlanıyo yaparken ne olur düşünemiyorumm

montaj filan yok..kesinlikle..
kamera kaska bağlı..nasıl ayrı oynasın ki??

benim merak ettiğim görüntünün bittiği yerde daha fazla yemedi sanırım....:queen:

çekim orjinal montaj değil.Yapılmıyacak birşey değil ve çok eğlencelidir tahminimce :)

Çok güzel bir video, kullanma istediğim motor türlerinden biride bu, kesinlikle yaşanması gereken bir zevk.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar