İŞTE.... Kozan gezimiz..yaa

toplanma merkezimiz herzamanki oldugumuz gibi motor spor kulubu saat 09.00

toplandık :) bu arada foto işini normalde MoToR yani cengiz abimin işi fakat kendisinin bugün işi vardı geziye gelemedi o yüzden ben elimden geleni yapıyorum iyişallah rezil olmam :salut:

bu arda bizler çay içiyoruz

ve hareket zamanı geldi yolculuk kozan dagılcak

giderken benzin alalım dedik aynı zamanda son rütüş leri yapı yoruz

fuut ve makine arkadaşım benzin alınca neşeleri yerine geldi istasyonda :queen:

işte muhteşem ikili Zeytun ve Kılıçbalıg bu arada Zeytun aynı zamanda kameranımız ama ne kameraman canımm:pr:

bu arada kozana 2km kala ismail abimizin motorunda benzin deposundan sızıntı vardı ferhat abi işe el attı sorunuda giderdik 5.dk sonra yola devam

ve işte nihayet kozana geldik kazasız belasız

sabah kahvaltısı ciger ve yürek çok güzeldi bu arada ciger arkadaşlar

kahvaltıdan sonra yola koyuluyoruz istikamet dagılcak

işte dagılcak

yanımıza yaşlı bir amca geldi elinde cümbüş.dabruka zeytun hemen atladı dabrukaya başladı çalmaya amcamda söylemeye:p off ki off

hepimiz yorgunluk çayı içiyoruz bu arada dabruka fuut'a geçmiş o çalıyor ama bende çaldım arakadaşalar onuda söyliyeyim

işte buda benim abiii :bounce:

yusuf abii suyun ve agacın tadına bakim dedi baktı güzel dedi

yavaş yavaş acıkmaya başladık artık hekes çayla duruyor

ve işte pirzola arkadaşlar aç kurt gibi masada ne varsa aynen finiş hasan dur durak tanımıyor öyle acıkmışkii demeyin gitsin:queen:
bu geziye giderkan aramızda onca büyük motorlar yanında 125cc sucotor vardı
şuan niki aklıma gelmedi ama helal olsun yaklaşık 195km yol yaptık makine tık demedi helal vallaha cengiz abii bak da gör ne kaçırdıgını yaaaa:queen:

biz yemek yerken gelin ve damat geldi omlarıda aramıza alıp ugurladık

şimdilik bu kadar arkadaşlar devamı kısmetse haftaya hoşçakalın:)

Resimler bayağı iyi çıkmış kanka be. Ah MoToR sen gelmedin ya, kaçırdın ya bunları oh olsun.

leeeeeeeeeeeeeeeeeyn gırarım bacaklarınızı,ulem birdaha bensiz bir yere gidenin havasını hatta gadasını alırım.Mangalda ne güzel duruyor öleee ciğerler,yürekler offfffff şılapırt,siz bittiniz oglum haftaya ben size sorarım :pr:

sen canını sıkma abii ben senin yerinede ciger yedim
ahahahaha:queen: resimleride süper yani
fuut nasıl ben sana dedim güzel resim çekerimdiye ama
neysee :cherry:

Selamlar

Güzel gezi oldu. Yeni arkadaşlarla da tanıştık. MoToR abimiz bazı sebeplerden bu hafta aramızda yoktu. Yokluğunu hisettik ama bu hafta sonu inşallah aramızda. Vasox'un hatırlayamadığı arkadaş nightwatcher nickli arkadaşımız. Asya scooter ile geldi. bir ara baktım rampada Fazer ile kapışıyor. Dedim noluyoor. Herkesde görmüş fazer ile kapıştığını. Neyse durduk hayırdır dedik. Anlattı. Mesele o zaman anlaşıldı. Scooter ile rampada kaptırmazsa hızını koruyamadığını ve gerilere düştüğünü söyledi. Böylece Fazer'a kafa tutmadığı zorunluluk sebebiyle gazladığı anlaşıldı :mrgreen:

Daha nice gezilerde buluşmak üzere. Tüm arkadaşlara saygılar.

Görüşmek üzere.

Makine

Harikasiniz dostlar , Afiyet olsun ne diyim . Motorculuk ruhunu yuceltmeye devam

ya abiler teşekkür ederim bu gezi için. ben makinamdan emindim. canawar sağolsun yakıta gelen pislik hariç sorun çıkarmadı. hele dönüş yolunda hiç teklemedi. bu kadar nezih bir ekip zor bulunur. şunu da söylemeliyim ki ben doymadım pirzolayaaaaaaaaaaaaa.........
neyse 1 ay içinde yeni makina alacam. artık küçük motorlu çocuk olmayacam.

Gezi Budur Abicim

WASOX RESIMLER MUHTESEM KARDES ELLERINE SAGLIK...... HAKIKATEN COK GUZEL VE EGLENCELI OLDU DUN BENDE ILKKEZ SIZLERLE GEZIYE KATILMAKTAN ACAYIP KEYF ALDIM INSALLAH DAHA GUZELLERINI YASARIZ BERABER BENDEN KAMERAMAN OLMAZ ABICIM BU ARADA :farao: KAMERAYI ACIK BIRAKAN KAMERAMANI BEN DAHIL KIMSE CALISTIRMAZ ALLAHIMA:pale:
AMA OLSUN ABILER ELIMIZDEN GELEN GAYRETI SARF ETTIK BUNU BILIYONUZ

NIGHTWATCHER KARDES BENIM CEKTIGIM GORUNTULER ELLERINDEN OPER OZELLIKLEDE BENIM KAMERA ACIK UNUTUP CANTAYA KOYDUGUMDA CIKAN SIMSIYAH BI FILM VAR ONLAR :pr:

NEYSE YA
SAKA BIYANA NESELI BI GEZIYDI MOTOR SENDE OLSAN EMINIM DAHA NESELI OLACAKTI AMA KILICBALIGI YOKLUGUNU ARATMADI VALLAHA

SON OLARAK BIZI KOZANDA KARSILAYIP AGIRLAYAN ABILERIMIZEDE TESEKKURLER EDERIM

ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN AGALAR....:bounce:

Son düzenleme:
sizleri gercekten tebrik ederim.çok güzel bir organizasyon ve gezi gibi görünüyor.umarım bende birdahaki sefere size eşlik edebilirim

ooohh yine gitmissiniz geziye. yazı bekleyin motorumu alınca pesinize takılacam. bir arada clube gelecem artık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel arkadaşlar resimler herşeyi anlatıyor zaten allah içinize sindirsin güzel gezmiş ve vakit geçirmişsiniz... Devamı gelir umarım :rendeer:

Ben Pazar sabahı gezi oLacagını biLsem hiç 12 de kaLkarmıydım o güneşLi pazar günü :( ArkadaşLar ne güseL egLenmişLer kıskandım gerçekten... En kısa zamanda bende geLecem inşaLLah...

hakketen güzel eylenmişiniz yerler muhteşem inşallah bir gün gelir oraları ve sizleri tanıma fırsatım olur.arkadaşlıklarınızın ve gezilerin devamını dilerim.

arkadaşlar bü geziler bani bihoş ediyo kıskanıyorum sizi yavvvv. biz burda sibirya muhabbetindeiken helalolsun sizeya benim içindegezin bolbol arkadaşlar.:pr:

Kiskanma Ne Olur Iste Seninde Olurrr

SAKA SAKA :)

VALLAHA GONUL ISTER HERKES BURDA BIZLERLE PAYLASSIN LOKMALARI BERABER CEKTIRELIM RESIMLERI AMA NASIP ISTE INSALLAH YAZA BERABER GIDILIR DAHA BUYUK GURUPLAR OLUR HATTA EUROVISION LARA B0LE KATILIRIZ YAWWW:p :p :p

YORUMLAR VE TEBRIKLER ICIN TESEKKURLER EDIYORUM SAHSIM VE GURUP ADINA. HADI SIZLERDE YAPIN GEZILERINIZI BIZDE GURURLA OKUYALIM YAWSSS

ALLAH SENI PIRZOLA YIYESIN DIYEMI VERDI BIZIM BASIMIZA NIGHTWATCHER HIIIIIIIII:bounce:

ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN KARDESLER......:bounce:

ooooo nihayet izmiren sonra bi grup daha çıktı resimler herşeyin anlatıo saten umarım devamıda gelir:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar